Évek óta ott van a legnépszerűbb műsorvezetők között, most ideje nagy részét az utazás tölti ki. Persze a bőrápolást így még inkább komolyan veszi, de nyoma sincs rajta a sok repülésnek, a sminknek és a forgatásoknak. A Life.hu sorozatában Lilut faggattuk szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Az arctisztítás. Anyu mindig azt mondta, nem lehet olyan késő és akkora buli, hogy sminkben menjek aludni.

Forrás: Facebook/Lilu

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

Este akár sminket viseltem, akár nem, lemosom arctejjel, habzó lemosóval, majd tonikkal. Ez után jön az őssejtes szérum, az arckrém, a szem és a nyak ápolása, végül a testápoló. Hetente 1-2 alkalommal radírozom az arcbőrömet, és majdnem mindennap teszek fel egy éjszakai pakolást – ezektől csodásan újjászületik a bőr. Imádom az infraszaunát, igyekszem hetente többször beiktatni a napirendembe.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

A korrektorom, az arcpermetem és a piros rúzsom.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Szolárium - az nem történhet meg. Ha mégis szeretnék egy kis színt, akkor az UV-mentes barnításra szavazok, de a napozást is hanyagolom. Szeretem, hogy a bőröm fehér, tudok vele élni.

Forrás: Facebook/Lilu

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

A rúzsokat imádom: idén kifejezetten szeretem a homokszínű rúzsokat, amik alig látszanak, de mégis izgalmassá teszik az arcot. Én a pirosban és a nude-ban hiszek.