Liptai Claudia külseje ismét megváltozott - Újból dögös vörös lett

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
frizura fotó színésznő vörös Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető nemrég váltott hidrogénszőke, rövid frizurára, most viszont visszatért a vörös tincsekhez.

Liptai Claudia igazi kaméleon, hiszen időről időre megújul, és az igazság az, hogy szinte mindig borzasztóan dögös lesz a végeredmény. A színésznő egy darab kedvéért most visszatért régi énjéhez, és újból vörös hajjal hódít. Egy biztos: nincs olyan frizura, ami ne állna jól Claudiának!

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Vörös, szőke, hosszú vagy rövid - melyik áll a legjobban Liptai Claudiának?

Liptai Claudia ismét stílust váltott - ezúttal hidrogánszőke, rövid hajjal borzolja a kedélyeket. De láttuk már őt számtalan más frizurával is. Szerintetek melyik állt neki a legjobban? Kattins ide, és szavazz!

Mi lesz a divat jövő tavasszal? A magyar tervezők megmutatták!http://www.life.hu/trend/20151014-divat-es-trend-magyar-markak-2016-tavaszara.htmlPár napja, a budapesti Fashion Week-en megnézhettük, milyen színekkel, fazonokkal, stílusokkal készülnek a magyar és más, közép-európai tervezők 2016 tavaszára. Íme néhány ruhadarab, amik miatt alig várjuk, hogy vége legyen a télnek! Trend--Rendhagyó Chanel-kiállítás nyílt Londonbanhttp://www.life.hu/trend/20151013-coco-chanel-elso-es-utolso-ekszerkollekciojanak-kiallitasa-megnyilt-londonban.htmlDivatrajongók, figyelem! Most két teljes emeleten át csodálhatjátok Coco Chanel első és egyetlen ékszerkollekcióját a londoni Saatchi Galériában. Trend--Dobd fel az arcodat egy álomszép pirosítóval, és válaszd ki a tökéletes színt őszre!http://www.life.hu/trend/20151013-pirositok-oszre-larion-oscar-trukkjei.htmlHa nincs kedved gálasminkhez a hétköznapokon, akkor a szempillaspirál mellett jó, ha van egy üde árnyalatú pirosítód, mert már csak ez a duó nagyon feldobja az arcot. Larion Oscar segít, hogyan válaszd ki a tökéletes színt őszi napokra! Trend--Felismerhetetlenné maszkírózták Taylor Swiftethttp://www.life.hu/trend/20151012-taylor-swift-szinte-felismerhetetlen-lett-a-vogue-legujabb-cimlapjan.htmlMi történhetett a gyönyörű énekesnővel? A legfrisebb fotóján szinte alig ismertük fel a sztárt. TrendOrigoAmal Clooney ész nélkül szórja a pénzt ruhákra?http://www.life.hu/trend/20151012-amal-clooney-george-clooney-felesege-esz-nelkul-szorja-a-penzt-ruhakra.htmlGeorge Clooney gyönyörű felesége hű akar maradni a "stílusikon" címhez, és állítólag annyit költ ruhákra, mint egy valódi hollywoodi díva. Trend--Ez egy kemény harc! Így vásárolnak farmert a nőkhttp://www.life.hu/trend/20151009-igy-vasarolnak-farmert-a-nok.htmlNincs mit felvenned. Böngészel, kinézel egyet az interneten. Még van a méretedben egy darab valahol messze. Elszaladsz érte. Elfogyott. Körbenézel. Sehol semmi. Á, inkább veszel három felsőt. Ismerős a probléma? Akkor bizonyára te is átérezted már a farmervásárlásos kínlódást. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.