Baronits Gábor kezei között halt meg a nagymamája

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
nagymama halál kötelék párkapcsolat barátnő Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete nehéz időszakán van túl a színész, ugyanis elvesztette szeretett nagymamáját, aki az ő kezei között halt meg. Mégis, ez az időszak hozta közelebb kedveséhez.

Baronits Gábor a Borsnak beszélt a párkapcsolatáról.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Több mint egy éve együtt vagyunk, de még nem költöztünk össze! Kulcsa van a lakásomhoz, de nem élünk együtt. Jó ez így! Nem akarunk semmit elsietni. Ettől még nagyon is szeretjük egymást. Hogy miért alakult így? Minden szerelem más. Azt veszem észre magamon, ahogy egyre érettebb leszek, annál jobban figyelek a részletekre. Azon sosem gondolkodom, hogy mi lesz, inkább abban hiszek, hogy élj a mának. Carpe diem! Nem akarok semmit elsietni” – mondta Gábor, aki azt is elmesélte, mi fogta meg a lányban.

„In­telligens, kifinomult, érzéki lány, aki nagyon érzékeny, mély ér­zésű. Ismerjük azt az előítéletet, hogy a szépségkirálynők butuskák, és csak tengenek-lengenek az életben. Sydney nem ilyen! Ő amellett, hogy gyönyörű, okos és szorgalmas is. Bármiről lehet vele beszélgetni, dolgozik a családi vállalkozásukban, és egy nagy cég reklámarca” – meséli büszkén a színész.

Azt is elárulta, mi miatt lett igazán szoros a kötelék közte és Sydney közt. Gábor gyerekként, tízéves korában veszítette el az édesapját, azóta tudja, mennyire fájdalmas elengedni szeretteinket. Nagymamája 104 éves korában, augusztus elején ment el. Együtt lehettek az utolsó pillanatig: Gábor karjában aludt el. Ebben a gyötrelmes idő­szakban Sydney végig mellette volt.

„Ahogy törődött a nagymamámmal, az egészen fantaszti­kus volt. Néz­­tem, ahogy simogatja, puszilgatja... ezt nem tudom meghálálni. Ő azt mondja, ez természetes. Benne ez az igazán szép. Ez volt az a pillanat, amikor azt éreztem, hogy köztünk szoros kötelék van, mi összetatozunk” – meséli Gábor.

Baronits Gábor barátnője nem féltékenykedik

A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Baronits Gábort és egykori szépségkirálynő barátnőjét faggatta kapcsolatukról a Miss World Hungary döntője után. Nézd meg a videót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.