Galambos Boglárka család Lagzi Lajcsi túlélés támasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajcsi feleség Hajdú Péternek beszélt arról, hogyan telnek most a napjaik.

Kaptak levelet Lajcsitól, amit közösen olvastak fel. Telefonon is beszélnek vele, persze ez egy limitált idő. „Aztán mindenki visszavonul a szobájába és mindenki pityerek. Felfoghatatlan. Megpróbáljuk túlélni a helyzetet. Nem tudjuk, mi lesz” – tette hozzá Boglárka, akinek Lajcsi testvére lett az elsőszámú támasza.

Galambos Boglárka: „Minden nap a túlélésről szól”

Egyre több hír érkezik Lajcsiék gyerekeiről – ezúttal a zenész öccse, Galambos István mesélt az otthoni állapotokról. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Pisti, Lali testvére helytáll. Mindennel őt hívjuk, bármi elakadásunk van, bármi problémánk van. Most ő lépett elő nálunk is, ő lett a pótapánk. Most nagyon nehéz. Főleg így, hogy nem tudjuk, mire számíthatunk. Bízom az ügyvédekben, bízom a független bíróságban, és bízom abban, hogy ez csak álom, és hamarosan felébredünk, és minden rendben lesz” – mondta.

"Édesanyám mentette meg az intézettől a gyerekeimet"

Hajdú Péternek mesélte el Galambos Lajos felesége a Frizbiben, hogy a rendőrök azzal fenyegették: kihívják a gyámügyet, és intézetbe viszik a gyerekeiket. Olvasd el a részleteket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.