Elképesztő! Élő adásban szülne Kim Kardashian

Forrás: Northfoto -
Kim Kardashian terhesség Kanye West szülés kim kardashian gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian semmitől sem riad vissza, hogy egy kis hírverést kapjon: állítólag most azt találta ki, hogy élő adásban szeretné világra hozni második gyermekét. 

Ha sikerül Kim Kardashian terve, mobilapplikáción keresztül bárki végignézheti majd, ahogyan világra hozza Kanye Westtel közös, második gyermekét.

Forrás: Northfoto

A celebnő, akinek óriásira duzzadtak a mellei, egyenesen fantasztikusnak nevezte saját ötletét, amitől rengeteg új követőt remél a közösségi oldalaira - mert ugye tudjuk, hogy milyen nagy a verseny. Édesanyja, Kris Jenner is támogatta az ötletet, ő ugyanis jó bevételt vár a furcsa akciótól. Egyedül Kanye West kelt ki magából. Vajon sikerül jobb belátásra bírnia nejét?

Gyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!

A celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Galambos Boglárkának Lajcsi testvére lett a támaszahttp://www.life.hu/csalad/20151016-galambos-boglarka-lagzi-lajcsi-testverere-tamaszkodik.htmlLajcsi feleség Hajdú Péternek beszélt arról, hogyan telnek most a napjaik. Család--De édes! Charlotte hercegnőről áradozott apukája, Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20151016-vilmos-herceg-szerint-lanya-charlotte-hercegno-mar-most-igazi-kis-holgy.htmlA büszke édesapa szerint kislánya már most igazi kis hölgyként viselkedik. Család--Cukorfalat királyi csemetékhttp://www.life.hu/csalad/20151014-a-legcukibb-kekveru-gyerekek-cuki-tronorokosok.htmlCuki babák, cserfes gyerkőcök – enni való utódokkal a királyi családok is bőven büszkélkedhetnek. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legellenállhatatlanabb kékvérű csemetéket.Család--Halott fia kísérti Sylvester Stallonét http://www.life.hu/csalad/20151016-sylvester-stallone-szineszt-halott-fia-sage-kiserti.htmlHárom évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész legidősebb fia, Sage. Stallone egy hindu asztrológus segítségét kérte, mivel a mai napig gyakran látja halott gyermekét. CsaládAFPBaronits Gábor kezei között halt meg a nagymamájahttp://www.life.hu/csalad/20151016-baronits-gabor-szinesz-nagymamaja-halalaval-kozelebb-kerult-baratnojehez.htmlÉlete nehéz időszakán van túl a színész, ugyanis elvesztette szeretett nagymamáját. Mégis, ez az időszak hozta közelebb kedveséhez. Család--Csepregi Éva nyomozott a fia utánhttp://www.life.hu/csalad/20151015-csepregi-eva-enekesno-feltette-a-fiat-davidot-es-nyomozott-utana.htmlAnnyira féltette fiát, Dávidot, hogy korábban barátain keresztül ellenőrizgette, minden rendben van-e vele. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.