Több megmérettetésre is készül Maggie Russell, aki naponta kétszer látogatja az edzőtermet, és mindössze 1100 kalóriát eszik.

Extrém étrenddel és edzéssel készül Maggie Russel a World Beauty, a testépítők Victoria's Secret show-ja, a Fitness and Fashion és a Gold Coast fitneszversenyekre.

Forrás: Instagram/Maggie Russell

A mindössze 20 éves modell naponta kétszer 2 órát edz edzőteremben, szigorú diétája pedig mindössze fehérjét és zöldségeket tartalmaz, a szénhidrátot abszolút kizárta étrendjéből.

Életveszélyes lehet a fehérjediéta
Sok fehérje, kevés szénhidrát - ezen a módszeren alapul a Dukan-diétának elkeresztelt fogyókúrás módszer, amelyhez annak idején Katalin hercegné is fordult, hogy a karcsúbbnál is karcsúbban állhasson oltár elé Vilmos herceggel. De miért nem ajánlják a szakértők? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Heti hat napot súlyzózok, és hét napot kardiózok, naponta kétszer. Nagyon intenzív. Napi négy órát töltök az edzőteremben. Ez mind a szigorú fogyókúra része– mondta el a Daily Mailnek adott interjújában Maggie, aki rendszeresen tudósít életmódjáról 14 ezres rajongótáborának Instagramon.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!