17 kilótól szabadult meg az X-Faktor sztárja, Szabó Richárd

X-Faktor fotó Szabó Richárd fogyás életmód énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes még júniusban kezdett el fogyókúrázni és edzeni. Az elmúlt időszakban rengeteg kilótól szabadult meg, amelyről egy fotót is feltöltött a hivatalos Facebook oldalára. 

Richárd az utóbbi időben drasztikus életmódváltásba kezdett. "A héten csak egy edzésem volt egészségügyi probléma miatt. Nézegettem a képeimet és meglepődtem! Még sok munka vár rám! DE! A februárban készült képen 133 kg voltam, a júniusban elkezdett életmódváltás után, majd az edzések elkezdtével jelenleg, október 14-én 116,8 kg vagyok... Köszönöm..Ez még csak a kezdet!" - írta az énekes a fotó mellé.

Forrás: Facebook/Szabó Richárd hivatalos oldala

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.