Demcsák Zsuzsa: „Az egyedülálló édesanyák táborát erősítem”

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa műsorvezető anya szerelem egyedülálló kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy tegnap a Life.hu is beszámolt róla, Demcsák Zsuzsa és kedvese, Sebastian kapcsolata véget ért.

Demcsák Zsuzsa és Sebastian júliusban vállalták a nyilvánosság előtt kapcsolatukat, és a nyár több fesztiválján is együtt jelentek meg. Most azonban véget ért a kapcsolatuk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A műsorvezető, aki újra az egyedülálló anyák táborát erősíti, a Life.hu-nak azt nyilatkozta, hogy remekül van, és minden energiájával a gyermekeire koncentrál.

"Buksi a kutyamennyországba költözött" - Megmagyarázni a megmagyarázhatatlanthttp://www.life.hu/csalad/20151019-november-1-halottak-napja-hogyan-beszeljunk-a-gyerekkel-a-halalrol.htmlA halál a mai társadalmukban annyira tabunak számít, hogy nem csak említeni nem szeretjük a témát, de sokszor a családtagjaink elől is rejtegetjük gyászunkat. Bármennyire is fájdalmas, az elmúlás és a búcsúzás az élet természetes velejárója, így hát hiába is szeretnénk, az szinte elkerülhetetlen, hogy egy kisgyermek találkozzon a halál kérdésével. A közelgő halottak napja alkalmából a Life.hu szakértőjének segítségével a nagy beszélgetés előtt álló szülőknek szeretnék most némi mankót nyújtani. CsaládThinkstockElolvadunk Caramel kislányától - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151020-caramel-jatekai-koreben-fotozta-kislanyat.htmlJátékai körében fotózta le kislányát az énekes, aki csak ennyit írt a kép mellé: „Ő a mindenem”. Család--Roberto konyhája: Sütőtökkrémleves rozmaringos miniscampivalhttp://www.life.hu/csalad/20151019-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotok-kremlevest-keszit-rozmaingos-mini-scampival.htmlHa ősz, akkor sütőtök! A sütőtökből készült finomságok nemcsak mennyeiek, hanem rendkívül látványosak is, a zöldségben található vitaminoknak köszönhetően pedig igen egészségesek. Következzen az egyik kedvencem, a sütőtökkrémleves rozmaringos miniscampival.Család--Így sziesztázik Berki Krisztián és kislánya - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20151019-berki-krisztian-es-zselyke-igy-szundikalnak-egyutt-a-kanapen-cuki-csaladi-foto.htmlIntim pillanatot osztott meg rajongóival a műsorvezető, aki kislányával, Zselykével szundított egyet délután. CsaládOrigoGwyneth Paltrow is gyerekeivel hódít - Csemetéi hihetetlenül aranyosakhttp://www.life.hu/csalad/20151019-gwyneth-paltrow-szineszno-legtobbszor-gyerekeirol-posztol.htmlNéhány sztár legszívesebben gyerekeiről posztol fotókat az Instagramon – közéjük tartozik Gwyneth Paltrow is. Család--Megmutatta kisfiát a mindig dögös Megan Fox: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151017-megan-fox-kisfianak-mosolya-a-legcukibb-foto.htmlMegan Fox kissé eltűnt a nyilvánosság szeme elől, mióta férjével bejelentették, hogy válnak. Most azonban egy tündéri fotóval örvendeztetett meg minket! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.