17 évet vártak a kisbabára, most az életéért küzdenek

Forrás: Facebook/Arkell Graves -
koraszülött kisbaba szülés család kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermek három hónappal előbb jött a világra, így az orvosok nem sok jót jósolnak neki. A pár most mindent megtesz annak érdekében, hogy első gyermekük életben maradjon. 

Dana Griffin-Graves és férje, Arkell 17 éven keresztül várt arra, hogy kisbabájuk szülessen. A sok sikertelen próbálkozás után ebben az évben az asszony teherbe esett, melyet különleges módón közölt a férjével. Négy vetélés és megannyi fájdalmas halva született csecsemő után a házaspárnak most megadatott a lehetőség, de lehet, hogy nem sokáig örülhetnek.

Forrás: Facebook/Arkell Graves

Az ötödik hónapban kiderült, hogy a terhesség veszélyezteti Dan életét, ezért kórházba került. Az orvosok abortuszt javasoltak, azonban a nő nem engedélyezte a beavatkozást. A várandóság 24. hetében nem várhattak tovább, és a világra segítették a kisfiút, aki a Caleb nevet kapta. A család Facebook-bejegyzése szerint a baba állapota kritikus, és az újszülött intenzív osztályon fekszik. A házaspár most reménykedik, és bízik az orvosokban.

Esni fog a hosszú hétvégén? Nézd meg, milyen időre számíthatszhttp://www.life.hu/news/20151022-ilyen-ido-varhato-az-oktober-23-i-hosszu-hetvegere.htmlJó hírünk van azoknak, akik valamilyen szabadtéri programot néztek ki maguknak a háromnapos hétvégére: az előrejelzés szerint csapadék nem lesz, helyette azonban rengeteg napsütésben lehet részünk. NewsThinkstockA futballpályán búcsúztatták a Fradi egykori, 20 évesen elhunyt focistájáthttp://www.life.hu/news/20151022-dobos-danieltol-a-ferencvaros-korabbi-labdarugojatol-a-futballpalyan-vettek-vegso-bucsut.htmlSzívszorító volt a cserbenhagyásos gázolásban elhunyt Dobos Dániel búcsúztatója. NewsThinkstockVarnus Xavér: "A szerelmem a megkérdezésem nélkül elvetette a gyermekünket"http://www.life.hu/csalad/20151022-varnus-xaver-orgonamuvesz-szerelme-eltitkolta-abortuszat.htmlAz orgonaművész élete egyik kis halálának nevezte, amikor kedvese a megkérdezése nélkül elvetette közös gyermeküket. Család--Beyoncé apukája szerint lánya nem annyi idős, mint amennyinek mi hisszükhttp://www.life.hu/csalad/20151022-beyonce-edesapja-mathew-knowles-szerint-a-lanya-nem-annyi-idos-amennyinek-hisszuk.htmlAz énekesnő papája, Mathew Knowles egyetlen mondattal felrobbantotta az internetet, amikor egy nemrég adott interjújában elkotyogta, valójában hány éves a lánya. Család--Tatár Csilla: „Türelmetlenül várom, hogy a karjaimban tarthassam a kisfiamat”http://www.life.hu/csalad/20151021-tatar-csilla-mar-nem-dolgozik-a-baba-szuletesere-koncentral.htmlA műsorvezető terhessége nyolcadik hónapjának végén jár, így televíziós munkáit is befejezte – most már csak a baba érkezésére koncentrál. CsaládOrigoMajoros Hajnalka: "Egy darabig azt hittük, ikreink lesznek"http://www.life.hu/csalad/20151021-majoros-hajnalka-es-majka-egy-darabig-ikreket-vartak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: második gyermeküket várják Majkáék, és mára az is kiderült, hogy a csemete kisfiú lesz. Egy darabig azonban úgy tűnt, nem egyedül érkezik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.