Csokit, vagy csalunk! - Filléres halloweendekorációk

otthon filléres ünnep csináld magad dekoráció Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még van egy hetünk halloweenig, jó, ha időben elkezdesz a dekoráción gondolkodni! Ha idén te is egy rémisztő halloweenbulival búcsúztatod az októbert, akkor az alábbi olcsó, mégis látványos dekorációkkal könnyedén félelmetes hangulatot teremthetsz otthon. 

Rémisztő bejárat

Egy kis karton, egy kis ragasztó, és nagyon ötletes dolgokat ki lehet hozni a bejárati ajtóból! Az interneten jó néhány mintát találhatsz, keresgélj bátran. A vendégek garantáltan értékelni fogják!

Forrás: eventstocelebrate.net

Véres gyertyák

Hihetetlenül egyszerűen készíthetsz horrorisztikus, véres gyertyákat! Nincs másra szükséged, mint néhány fehér gyertyára és egy kis piros mécsesre. Egyszerűen gyújtsd meg a piros mécsest, és csepegtesd rá a vörös viaszt a fehér gyertyákra.

Forrás: Rennai Hoefer/diynetwork.com

Vámpírtökök

Ha unod már a szimpla sütőtök-dekorációkat, vigyél bele egy kis csavart! Szerezz be néhány minitököt és gumicukor vámpírfogat. A vámpírfogsort illeszd be a kivájt sütőtökbe, és ha a hatást fokozni akarod, befestheted vörösre is - így egy kis vér is folyni fog a tökrémek szájából.

Forrás: mikeasaurus/instructables.com

Ijesztő halloweenlámpások

Szerezz be egy kis üvegfestéket, és elő a befőttesüvegekkel! Fesd be az üvegek belsejét, majd rajzolj kívülről szemeket és szájakat. Már csak egy mécsest kell beletenned, és kezdődhet a buli!

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.