Varnus Xavér: "A szerelmem a megkérdezésem nélkül elvetette a gyermekünket"

Fotó: Hajdú D. András -
eltitkolt gyerek orgonaművész családalapítás szerelem Varnus Xavér abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orgonaművész élete egyik kis halálának nevezte, amikor kedvese a megkérdezése nélkül elvetette közös gyermeküket. 

Varnus Xavér amerikai élete után, ahol megszületett két kisfia, Magyarországon is családra vágyott. Amikor nagy szerelmével itton újra találkozott, úgy tűnt, ez a terve valóra is válhat, ám a hölgy máshogy döntött – írja a Best.

Fotó: Hajdú D. András

„Még soha nem beszéltem róla, de miután hazajöttem, volt egy roppant komoly kapcsolatom. Nagy és hosszú szerelem volt egy fiatal magyar orvoslánnyal. Egyik nap felhívott, hogy most nem tudunk a szokásos helyen találkozni, de menjek be a II-es számú nőgyógyászati klinikára. Ott ült az ágyon és sírt. Ekkor tudtam meg, hogy terhes volt és a megkérdezésem nélkül elvetette a gyermekünket. Az a nap egyike volt életem kis halálainak" – mesélte Xavér.

Beyoncé apukája szerint lánya nem annyi idős, mint amennyinek mi hisszükhttp://www.life.hu/csalad/20151022-beyonce-edesapja-mathew-knowles-szerint-a-lanya-nem-annyi-idos-amennyinek-hisszuk.htmlAz énekesnő papája, Mathew Knowles egyetlen mondattal felrobbantotta az internetet, amikor egy nemrég adott interjújában elkotyogta, valójában hány éves a lánya. Család--Gólyahír! Harmadik gyermekét várja Kecskés Karinahttp://www.life.hu/csalad/20151022-harmadik-kisbabajat-varja-az-uvegtigris-sztarja-kecskes-karina.htmlA 38 éves színésznő orvos férjével régóta szeretett volna egy újabb kisbabát, és az álmuk ebben az évben teljesült is. Család--Rajzold meg a csodát! - Mesebeli rajzpályázat kreatív gyerekeknekhttp://www.life.hu/csalad/20151021-a-jakekkeszito-cimu-musical-rajzpalyazata-gyerekeknek.htmlA tavalyi évben több mint 45 ezren látták A Játékkészítő című pop-show-musicalt, amely idén megújult történettel, új szereplőkkel, vadonatúj dalokkal, új helyszínen tér vissza. Ha családoddal te is részese szeretnél lenni a csodának, mozgósítsd gyerkőcödet, és nevezzetek be a Jákékkészítő mesebeli rajzpályázatára! Család--Amikor az idilli családi kép mögött egy boldogtalan, meleg férj rejtőzikhttp://www.life.hu/csalad/20151020-levendula-hazassag-alkothat.htmlBiztosan te is találkoztál már olyan férfival, akinek stílusa, gesztusai, úgy összességében a lénye azt sugallta, hogy az illető a saját neméhez vonzódik. Aztán, amikor kiderült, hogy az úr "boldog" házasságban él, akkor összezavarodtál, és elhessegetted az előbbi buta gondolatot, hiszen egy nős férfi nem lehet meleg?! Pedig de mennyire, hogy lehet! Olyannyira, hogy egyes adatok szerint a meleg férfiak legalább 80%-a nővel házasodik meg, és feleséggel az oldalán alapít családot. Család--Kész, eldőlt: Channing Tatum a világ legcukibb apukájahttp://www.life.hu/csalad/20151020-channing-tatum-szinesz-micimackonak-oltozott-kislanya-halloween-partijan.htmlA sármos színész Micimackónak öltözött be kislánya, Everly kedvéért.Család--Saját kislánya tartja rettegésben az édesanyáthttp://www.life.hu/csalad/20151020-chloe-peck-edesanyat-sajat-kislanya-macey-tartja-rettegesben-kiszamithatatlan-viselkedese-miatt.htmlA négygyerekes Chloe Peck lánya, Macey egyik pillanatról a másikra változik át bűbájos angyalból egy kis szörnyeteggé. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.