Galambos Boglárka: " Nagyon elkeserítő, hogy a karácsonyt sem tölthetjük együtt"

Forrás: Tények -
karácsony Galambos Lajos Galambos Boglárka előzetes börtön család Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: 90 nappal meghosszabbították Lajcsi előzetesét, így az énekes karácsonyra sem térhet haza. Felesége, Galambos Boglárka szerint ezzel a családot büntetik. 

Galambos Lajos családja kezd összeroppani a családfő távolléte miatt; nagyon nehezen érintette őket, amikor kiderült, hogy az énekesnek az ünnepeket is előzetes letartóztatásban kell töltenie. Ezzel kapcsolatban kereste fel a Blikk Galambos Boglárkát, aki az ügyvédjükön keresztül a következőket üzente: "A gyerekeket így is megviseli, ami történt. Reménykedtek, hogy az apjuk hazajöhet, de mindannyiunkat hideg zuhanyként ért, nagyon elkeserítő, hogy a karácsonyt sem tölthetjük együtt. Minket büntetnek ezzel".

Forrás: Tények

Berényi András egyébként, aki hivatalos határozatot még nem kapott a hosszabbításról, indokolatlannak tartja ett a szigort. Szerinte ugyanis, még ha az ügyfele el is követte volna, ahogyan nem tette, azt amivel gyanúsítják, akkor is példátlan döntés született. "Hivatalosan nem, csak sajtóból tudom, hogy szökéstől vagy tanúk befolyásolásától tartanak. Ügyfelem eszébe sem jutna szökni, ártatlannak vallja magát, családját, beteg feleségét sohasem hagyná el. Emellett világszerte ismert, így a szökés, elrejtőzés eleve kizárható. A tanúk befolyásolása pedig lehetetlen, ha kétséget kizáró bizonyíték van a hatóság kezében" - mondta az ügyvéd.

Ezért nem látogatják meg a börtönben Lagzi Lajcsit a gyermekei

Magányosan, egyedül sínylődik börtöncellájában Galambos Lajos. Családtagjai meglátogathatnák a zenészt, azonban nem teszik. Most már azt is tudjuk, miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.