Hellóóóóó! Őrülten jó pasi lett az Amerikai pite Stiflerje

Stifler Seann William Scott Amerikai pite változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seann William Scottra most épp úgy csorgathatják a nyálukat a hölgyek, mint Stifler anyukájára a tinifiúk az Amerikai pitében.

Nem hiszünk a szemünknek! Nagyon kikupálódótt a most 39 éves Seann William Scott, akit Stiflerként ismert meg a világ, majd néhány alsóbb kategóriás vígjátékkal próbált visszatérni a köztudatba. Nos, nagyon reméljük, hogy újra láthatjuk néhány filmben, ugyanis elég szexire edzette magát a színész. És az a borosta! Telitalálat.

Forrás: Northfoto
Melissa McCarthy vékonyabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151025-melissa-mccarthy-szineszno-sokat-fogyott.htmlSokunk nagy kedvence, a nagyon vicces Melissa McCarthy láthatóan jó pár kilótól szabadult meg.Ez Zsír!--A kitörésekre esküszik a magyar táncművész - így marad csúcsformában Bistei Judithttp://www.life.hu/ez-zsir/20151016-bistei-judit-fitneszmodell-mesel-tancrol-edzesrol-dietarol.htmlA helyesen végzett konditermi edzésektől izmos és feszes lesz a test, ám ha valaki emellett még intenzíven táncol is, a tökéletes alak szinte garantált. Bistei Judit épp az egyik legnépszerűbb hazai tánccsapattal turnézik Németországban, ott értük utol őt, és alaposan kifaggattuk edzésről, életmódról, no és persze az állandó pörgésről. Ez Zsír!--Nádai Anikó nádszálvékony alakjánál nincs ma szexibb - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151020-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-nadszalvekony-es-nagyon-szexi-pedig-alig-ket-honapja-szult.htmlA sztármamának annyira bomba alakja van, hogy senki sem mondaná meg róla: két hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének, Patriknak. Ez Zsír!--Döbbenetes! 110 kilójával úgy pörög a rúdon, mint még senkihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151024-eda-marbury-110-kilojaval-ugy-porog-a-rudon-mint-meg-senki.htmlA 110 kilós Eda Marbury megdöbbentő mutatványt visz minden alkalommal véghez, amikor a rúdra pattan. Ez Zsír!Northfoto„Teljesen elveszítettem önmagamat" – Így lett fitneszmodell a 3 gyerekes édesanyábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151022-karin-jansma-igy-lett-3-gyerekes-edesanyabol-fitneszmodell.htmlKarin Jansma néhány hónappal ezelőtt még egy önbizalomhiánnyal küzdő 3 gyerekes édesanya volt. A 33 éves nő azonban nemrég elnyerte a Miss Model Australia címét, nemsokára pedig Las Vegasba készül a világversenyre. Ez Zsír!Origo5+1 egészséges finomság, ha édes bűnökre vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151019-egeszseges-edes-finomsagok-ha-nassolni-tamad-kedved.htmlImádod az édességet, de az elmúlt évek alatt rájöttél, hogy nem hódolhatsz büntetlenül a szenvedélyednek? Nem szeretnél felszedni egy gramm súlyfelesleget sem, pláne az ünnepek előtt, és a legnagyobb csatát az édességekkel vívod? Ne szenvedj, inkább ismerj meg új dolgokat - íme, néhány édes finomság, amiket szinte lelkiismeretfurdalás nélkül fogyaszthatsz! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.