Falatnyi úszódresszben villantotta meg tökéletes izmait Hosszú Katinka

úszónő izom világbajnok Iron Lady Hosszú Katinka bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iron Lady Ninjának állt Tokióban és egy szuper pózban villantotta meg vasizmait, melyek láttán azon kezdtünk elmélkedni, vajon mennyit kellene edzenünk, hogy így nézzünk ki?

Hosszú Katinka tökéletes alakját és brutálisan izmos karjait már megmutattuk nektek. Most azonban egy falatnyi úszódresszben feszített az Iron Lady, akit bizonyára megihletett a Japán főváros, mert Ninja pózba vágta magát a medence előtt.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

„Iron Ninja jó tanácsa Tokióból: Keményen dolgozz meg a céljaidért, de ne felejtsd élvezni az odavezető utat!" – írta a kép mellé Katinka.

Jóga minden bajra? De még mennyire!http://www.life.hu/ez-zsir/20151022-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-joga-minden-bajra-jo.htmlHa valaki rendszeres jógázásra szánja el magát, előfordulhat, hogy kiújulnak a betegségei, eddig lappangó bajok kerülhetnek felszínre, sőt, a kapcsolatok vagy a munka is válságba kerülhet. „Azt mondták, hogy a jóga majd segít... Valamit rosszul csinálok, vagy lehet, hogy a jóga nem az én utam?” - teszi fel magának az ember a kérdést, pedig nem erről van szó... Ez Zsír!ThinkstockRubint Réka nagyon megtornáztatta Friderikusz Sándorthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151026-friderikusz-sandor-gyilkos-popsiformalason-esett-at-amikor-rubint-rekat-latta-vendegul.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban a kőkemény fitneszedző, Rubint Réka nem kímélte a műsorvezetőt. Ez Zsír!--Katalin hercegné ijesztően vékony lett - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151026-katalin-hercegno-nagyon-lefogyott-megdobbentoen-nez-ki.htmlSzinte már sokkolóan sovány Vilmos herceg neje; a róla készült legújabb képeken tisztán látszik: Katalin hercegné csont és bőr. Ez Zsír!--Melissa McCarthy vékonyabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151025-melissa-mccarthy-szineszno-sokat-fogyott.htmlSokunk nagy kedvence, a nagyon vicces Melissa McCarthy láthatóan jó pár kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Jesse Shand 180 kilótól szabadult meg, most megmutatta testét - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151024-jesse-shand-180-kilotol-szabadul-meg-es-megmutatta-logo-boret.htmlElképesztő súlyfeleslegtől, több mint 180 kilótól szabadult meg az egykori internetes troll, Jesse Shand. Épp azok segítettek rajta, akiknek korábban csúnyán beszólogatott. Ez Zsír!--40 kilogrammos súlyzókkal edz a közel 4 hónapos terhes kismamahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151020-revie-schulz-edzo-40-kilogrammos-sulyzokkal-edz-a-terhessegenek-16-heteben.htmlA terhességének 16. hetében járó Revie Schulz várandóssága alatt sem hanyagolja szeretett sportágát, a crossfitet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.