Prince Jackson Michael Jackson titok gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi derülhet még ki az évekkel ezelőtt elhunyt poplegendáról, Michael Jacksonról? Sorra jelennek meg róla az újabbnál újabb hírek: múlt héten például az egyik gyerekével kapcsolatban robbant a bomba.

A 18 éves Prince Jacksonról azt beszélik, nem is vér szerinti gyereke az énekesnek. Twitteren sokan sértegették a fiút, valaki azt írta neki, mindenki tudja, hogy Prince nem Jackson, hanem Rowe-Klein. Vagyis az internetes troll szerint a fiú apja Dr. Arnie Klein, Jacko egykori orvosa.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Prince válaszolt a tweetre, és azt írta, neki csak az a fontos, hogy Jackson nevelte fel őt, és a testvéreit. Ezzel pedig gyakorlatilag beismerte, hogy Jackson nem az igazi apja. Dr. Klein korábban fényképeket osztott meg magáról, amelyen azt bizonygatta, mennyire hasonlít Michael Jackson fiára, Prince-re. Azért ez így gyanús, nem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.