Így ébresztette gyermekeit Sarka Kata - Cuki fotó!

Sarka Kata fotó szünet gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető és gyermekei a héten még több időt tölthetnek együtt, hiszen tombol az őszi szünet. Kata most egy közös fotót posztolt a reggeli ébredés után. 

A Life.hu sztárszerzője rendszeresen oszt meg fotókat a gyermekeiről a rajongóival, akik mindig elhalmozzák pozitív kommentekkel a családanya közösségi oldalát. Noncsi és Dávid nagyon élvezik a szünet minden egyes pillanatát, így a közös reggeleket is. Vajon hol marad a család másik kedvence, a kis Milla?

Sarka Kata, és gyerekei Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Segítség, rettegésben tart a saját gyerekem" - Szülőverő kamaszokhttp://www.life.hu/csalad/20151026-agressziv-gyerekek-akik-bantalmazzak-a-szuleiket.html"Kiabál, becsapja az ajtót, verekszik az iskolában, és nem egyszer rám is kezet emelt már" – egy 16 éves kamaszfiú anyukájának elkeseredett szavai ezek, évek óta szenved agresszív gyermekétől. De vajon milyen okból és mikor vetemedik egy gyerek a szülő elleni erőszakra? A Life.hu szakértőjével, Majsai László pszichopedagógussal jártuk körbe a témát. Család--Kamerák előtt szült Pirner Alma - Hamarosan látható lesz a tévébenhttp://www.life.hu/csalad/20151027-kamerak-elott-szult-pirner-alma.htmlPirner Alma lehetőséget kapott, hogy a SuperTV2 műsorában szerepelhessen férjével és kisfiukkal együtt. Kilenc hónapos terhes volt, amikor elkezdődött a forgatás. CsaládOrigoMár nem hallgatnak a családon belüli erőszak áldozatai - Egyre több a feljelentéshttp://www.life.hu/csalad/20151026-egyre-tobb-a-feljelentes-a-csaladon-beluli-eroszak-miatt.htmlÉrzékelhetően több áldozat fordul a hatóságokhoz azóta, hogy a családon belüli erőszak önálló tényállássá vált - nyilatkozta a Magyar Hírlapban Galajda Ágnes, a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, a Bírónők Egyesületének elnöke. CsaládThinkstockBrad Pitt kisfia légpuskával lőtt rá egy fogatáson http://www.life.hu/csalad/20151024-brad-pitt-gyerekei-legpuskaval-lottek-ra-a-szinesz-halalra-remult.htmlA világsztár több forgatásra is magával viszi a gyermekeit, akik az egyik szünetben jól megviccelték az édesapjukat. Család--Rubint Réka: "Titkon reméltem, hogy egykor Lara veszi át a stafétát"http://www.life.hu/csalad/20151024-rubint-reka-titkon-remelte-hogy-majd-lanya-schobert-lara-veszi-at-az-alakreform-stafetat.htmlNagyon büszke lányára Rubint Réka, aki azt is tudja, hogy egy jó anyának hagynia kell, hogy gyermeke kövesse álmait, és azzal foglalkozzon, amivel szeretne - még akkor is, ha a szülőknek mások voltak a terveik. Család--Katalin hercegnő gyűlöli a motorozásthttp://www.life.hu/csalad/20151023-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-discovery-nevu-kiralyi-kutatasi-hajo-fedelzeten-a-skociai.htmlEgy skót tervező által megálmodott kabátban, bombacsinosan látogatott a skóciai Dundee-ba a hercegnő férjével, Vilmossal, ahol az is kiderült, mitől retteg a kétgyermekes anyuka. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.