Gólyahír! Csobot Adél kisbabát vár

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Csobot Adél terhesség családalapítás kisbaba gólyahír Istenes Bence énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence hamarosan apai örömök elé néz, hiszen kedvese, Csobot Adél közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Az örömhírt a műsorvezető közösségi oldalán, egy élő videoközvetítésben osztotta meg rajongóival. 

Bombaként robbant a hír, hogy a 21 éves énekesnő, Csobot Adél, a Life.hu sztárszerzője - aki jelenleg a TV2 Sztárban sztár című műsorában bizonyít – gyermeket vár.

„Életünk egyik legfontosabb bejelentésére készülünk. Mindketten nagyon izgulunk, de úgy éreztük, az örömhírt veletek kell először megosztanunk. Még titkolni akartuk, de a jelek szerint nem így akarta a sors. Remélem, hogy velünk együtt fogtok örülni a hírnek: Bencével kisbabát várunk" – jelentette be Istenes Bence közösségi oldalán, élő bejelentkezésben Adél.

Istenes Bence a Life.hu interjújában nemrég a következőket nyilatkozta: „Most már mindenki hozza a barátnőjét, egyre több a lányos program. Az egyik barátom megkérte a barátnője kezét, a másik pedig már a családalapításon gondolkodik."

Úgy tűnik, a műsorvezető nem szeretne lemaradni, és alig várja, hogy családi programokat szervezhessen a baráti körével!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énekesnő életében történt fordulattal a Life.hu-n futó sorozata, az Adél Világa témakörei is kibővülnek: hamarosan kismamáknak szóló videókat is bemutat majd a leendő édesanya. Gratulálunk neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.