Istenes Bence hamarosan apai örömök elé néz, hiszen kedvese, Csobot Adél közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Az örömhírt a műsorvezető közösségi oldalán, egy élő videoközvetítésben osztotta meg rajongóival. 

Bombaként robbant a hír, hogy a 21 éves énekesnő, Csobot Adél, a Life.hu sztárszerzője - aki jelenleg a TV2 Sztárban sztár című műsorában bizonyít – gyermeket vár.

„Életünk egyik legfontosabb bejelentésére készülünk. Mindketten nagyon izgulunk, de úgy éreztük, az örömhírt veletek kell először megosztanunk. Még titkolni akartuk, de a jelek szerint nem így akarta a sors. Remélem, hogy velünk együtt fogtok örülni a hírnek: Bencével kisbabát várunk" – jelentette be Istenes Bence közösségi oldalán, élő bejelentkezésben Adél.

Istenes Bence a Life.hu interjújában nemrég a következőket nyilatkozta: „Most már mindenki hozza a barátnőjét, egyre több a lányos program. Az egyik barátom megkérte a barátnője kezét, a másik pedig már a családalapításon gondolkodik."

Úgy tűnik, a műsorvezető nem szeretne lemaradni, és alig várja, hogy családi programokat szervezhessen a baráti körével! 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énekesnő életében történt fordulattal a Life.hu-n futó sorozata, az Adél Világa témakörei is kibővülnek: hamarosan kismamáknak szóló videókat is bemutat majd a leendő édesanya. Gratulálunk neki!