Jön a kis Backstreet boy vagy girl! Nick Carter apa lesz

Forrás: Northfoto -
Nick Carter Backstreet Boys apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kopogtat a gólya a Backstreet Boys szőke szépfiújának ajtaján. Nick Carter ugyanis apai örömök elé néz.

Az énekes tavaly házasodott össze szerelmével, Lauren Kittel. A pár első babáját várja, már nagyon izgatottak. Lauren négyhónapos terhes, de még nem tudják, hogy a kis Carter vajon Backstreet boy vagy girl lesz-e.

Forrás: Northfoto

Carterék valóságshow-ja az amerikai VH1 csatornán futott, még az esküvőjüket is megmutatták. A pletykák szerint lehetséges, hogy újra képernyőre kerülnek majd a babával együtt.

Kamerák előtt szült Pirner Alma - Hamarosan látható lesz a tévébenhttp://www.life.hu/csalad/20151027-kamerak-elott-szult-pirner-alma.htmlPirner Alma lehetőséget kapott, hogy a SuperTV2 műsorában szerepelhessen férjével és kisfiukkal együtt. Kilenc hónapos terhes volt, amikor elkezdődött a forgatás. CsaládOrigoCarameléknél tervben van még egy babahttp://www.life.hu/csalad/20151015-caramelek-meg-egy-gyereket-terveznek.htmlHamarosan elkészül Caramelék új lakása, amit már nagyon várnak, mert hármasban nehezen férnek el a régiben. Caramel a Story magazinnak mesélt terveiről. CsaládOrigoÚjabb fejlemények: Tovább harcol fiáért a Bora Boráról hazatért Patríciahttp://www.life.hu/csalad/20151007-tovabb-harcol-fiaert-a-bora-borarol-hazatert-patricia.htmlHárom éve húzódik Nyíri-Kovács Patrícia gyermekelhelyezési ügye. Júniusban kimondták, hogy az övé a kizárólagos gyermekfelügyeleti jog, és a kisfiú átköltözhet vele Bora Boráról Tahitire, azonban a francia-polinéz térséget továbbra sem hagyhatták el. Család--Jim Carrey öngyilkos barátnője halála előtt anyjától kapott gonosz SMS-thttp://www.life.hu/csalad/20151007-jim-carrey-ongyilkos-baratnoje-halala-elott-anyjatol-kapott-gonosz-smst.htmlKözvetlenül halála előtt kapott saját édesanyjától nagyon gonosz üzenetet Jim Carrey exe, Cathriona White, aki öngyilkos lett. Család--Látta a Got Talentben éneklő kislányát, de nem kereste az anyahttp://www.life.hu/csalad/20151013-latta-a-got-talentben-eneklo-kislanyat-de-nem-kereste-az-anya.htmlPécsi Virág Veronikát elhagyta az édesanyja, a kislány azért jelentkezett a Hungary's Got Talentbe, hogy neki üzenhessen, de úgy tűnik, hiába. Család--Megható! Így öleli először savval leöntött apját a kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20151012-magahoz-oleli-savval-leontott-apjat-a-kisfiu.htmlA 30 éves Andreas Christopheros rengeteg műtéten esett át, hogy helyreállítsák arcát. A férfi savtámadás áldozata volt, és attól félt, kisfia megijed tőle, ha meglátja. Ehelyett azonban teljesen más dolog történt. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.