Első ránézésre te is ítélkezel a tetovált emberek felett?

művészet test minta tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahány ember, annyi méretű, színű, mintájú, történetű tetoválás létezik. Kizárólag a művészen és a viselőn múlik, mi lesz az a dísz, ami örökre a bőrön marad. Alan Powdrill fotós tetőtől talpig tetovált emberekről készített lenyűgöző fotósorozatot. Mindegyikük testén igazi művészeti alkotások láthatóak.

Ha az utcán szembejön egy jól öltözött öltönyös, helyes férfi, elismerően végigméred, de a tetováltaktól elfordulsz? Miért teszed? És mit tennél, ha az a bizonyos jóvágású úriember ledobná a textilt, és kiderülne, nincs szabad bőrfelület a testén, ami ne lenne kivarrva? Nem a kinézetünk határoz meg minket, ezt ideje lenne elfogadni mindenkinek. Aki tetováltat, általában egy fontos pillanatot, képet szeretne megörökíteni, vagy egyszerűen csak díszíteni akarja magát, mint mások az ékszerekkel.

Alan Powdrill modelljei közül mindenkinek van egy története arról, miért került bőrük alá a festék. Egy dologban mind hasonlítanak: egyikük sem bánta meg, hogy tű alá feküdt. A zseniális fotókon szokványos öltözetben, majd egy szál tetoválásban is láthatod őket.

Ugye, hogy kár első ránézésre ítélkezni?

/1510/Mit_r20151028145855Mihalik Enikő Éder Krisztiánnak villantotta meg cickójáthttp://www.life.hu/trend/20151028-mihalik-eniko-modell-eder-krisztiannak-villantotta-meg-cickojat.htmlA modell nagyon dögös képet posztolt Instagram-oldalára, ráadásul nem is akárkinek, Éder Krisztiánnak pózolt. TrendOrigoÍgy fest kora reggel Péter Szabó Szilvia - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151028-peter-szabo-szilvia.htmlA Nox együttes egykori frontembere ritkán posztol magáról fotókat a hivatalos Facebook oldalán, azonban ma reggel kivételt tett. Az énekesnő még reggel is csodaszép!TrendOrigoKáprázatos őszi smink fekete hajú istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20151027-larion-oscar-sminkmester-tippje-kaprazatos-oszi-smink-fekete-haju-istennoknek.htmlSzívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! Trend--Pamela Andersonból és Priscilla Presley-ből valódi plasztikszörny letthttp://www.life.hu/trend/20151027-pamela-anderson-es-priscilla-presley-fotoja-lattan-nem-talalunk-szavakat.htmlA két sztár egyszerűen felismerhetetlen a róluk készült fotókon. Olyanok, mint a viaszbabák! Trend--A pocakos Kim Kardashian végre nem villantott - ruhamustra az InStyle Awards gálánhttp://www.life.hu/trend/20151027-a-pocakos-kim-kardashian-vegre-nem-villantott-ruhamustra-az-instyle-awards-galan.htmlHétfő este a legnagyobb sztárok jelentek meg az InStyle Awards gálán - lássuk, ki miben kápráztatta el a nagyközönséget! Trend--Katalin hercegnő triplázott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151023-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katalin-hercegno-katie-holmes.htmlA héten Katalin hercegnő belevetette magát a hivatalos megjelenésekbe, de láttunk szuperszexi ruhákat és nagy melléfogásokat is - következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.