Vádat emeltek a gyerekeiket disznóólban tartó szülők ellen

Forrás: Thinkstock -
vád szülők disznóól bíróság sokkoló gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most emeltek vádat a szülők ellen, akik annak idején egy szeméttel teli sertésólban tartották két lányukat. Az egyik gyerek egy-, a másik négyéves volt, mikor kiderült az ügy. Azóta nevelőszülőknél élnek.

Két éve, egy szomszéd bejelentése miatt érkeztek gyermekvédelmisek a miskolci címre, ahol egy egy- és egy négyéves kislány koszosan, tetvesen, használt pelenkákkal játszott. Mindent szemét, romlott ételmaradványok és elnyomott cigaretták borítottak. A szomszéd disznóólból sertésürülék folyt át a gyerekekhez. A házban nem volt kád vagy zuhanyzó, sem főzésre alkalmas berendezés - számolt be a szerdai Népszabadság.

Forrás: Thinkstock

A gyerekeket, akiket a szülők rendszeresen bántalmaztak is, nevelőszülőkhöz helyezték. A nő azóta újabb gyereket szült, de ő már azonnal nevelőszülőhöz került. Az anyának és az élettársának felfüggesztett börtönbüntetést javasoltak, a disznóólat azóta lebontották.

Nkuya Soniának egy barkácsboltban folyt el a magzatvizehttp://www.life.hu/csalad/20151028-nkuya-sonianak-a-sugarloaf-enekesnojenek-egy-barkacsboltban-folyt-el-a-magzatvize-szules-elott.htmlA Sugarloaf énekesnőjének kisebbik lánya a 37. héten "döntött úgy", hogy megérkezik, méghozzá bevásárlás közben. Család--Így ébresztette gyermekeit Sarka Kata - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20151027-sarka-kata-es-gyermekei-elvezik-az-oszi-szunetet-cuki-csaladi-foto.htmlA gyönyörű műsorvezető és gyermekei a héten még több időt tölthetnek együtt, hiszen tombol az őszi szünet. Kata most egy közös fotót posztolt a reggeli ébredés után. CsaládOrigoRita Orára rászállt a gyermekvédelem?http://www.life.hu/csalad/20151026-rita-ora-enekesno-azt-allitja-bantalmaztak-fiatalkoraban.htmlA popénekesnőt egy felelőtlen kijelentése miatt kezdte el támadni egy gyermekvédelmi szolgálat. Család--Megszületett Nkuya Sonia kislánya - Tündéri babafotó!http://www.life.hu/csalad/20151025-nkuya-sonia-kislanya-megszuletett.htmlA Sugarloaf énekesnője újra édesanya lett. Megszületett Nkuya Sonia kislánya. Család--Boldog szülinapot Berki Natasa Zselyke!http://www.life.hu/csalad/20151027-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-ket-eves-lett.htmlHogy rohan az idő: Berki Krisztián és Hódi Pamela szeme fénye, a kicsi Natasa Zselyke a mai napon töltötte be második életévét. Család--Már nem hallgatnak a családon belüli erőszak áldozatai - Egyre több a feljelentéshttp://www.life.hu/csalad/20151026-egyre-tobb-a-feljelentes-a-csaladon-beluli-eroszak-miatt.htmlÉrzékelhetően több áldozat fordul a hatóságokhoz azóta, hogy a családon belüli erőszak önálló tényállássá vált - nyilatkozta a Magyar Hírlapban Galajda Ágnes, a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, a Bírónők Egyesületének elnöke. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.