A színészházaspár közös gyermekük miatt igyekszik minél békésebb úton rendezni ügyeiket.

Mint a Life.hu megírta, Halle Berry és Olivier Martinez a napokban jelentették be: 2 év házasság után elválnak. A hírek szerint a szépséges színésznő volt az, aki beadta a válókeresetet a balhés Martinez ellen, amelyben a sztárok által oly kedvelt kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A TMZ úgy tudja, hogy mind Berry, mind Martinez arra törekszik, hogy a lehető legbékésebb úton rendezzék az ilyenkor szokásos köröket. Az 51 éves színésznő ugyanis - tanulva előző válásából - szeretné megkímélni Marineztől született 2 éves kisfiát, Maceót az állandó vitáktól és harcoktól, amelyben exférje is egyetért vele. A hírek szerint ezért mindketten közös gyermekfelügyeleti jogot kértek.

2015: a legmeglepőbb sztárszakítások éve
Ben Affleck és Jennifer Garner szakításával indult, majd Megan Fox magára maradt 2 gyerekkel, végül Gwen Stefani és Gavin Rossdale is bejelentették: 13 év után véget ért házasságuk. Avril Lavigne és Chad Kroeger mindössze 2 év után döntöttek a válás mellett. A modellek közül Lara Stone 5 év együttlét után indított válópert, brit kolléganője, Kate Moss pedig a negyedik házassági évfordulója után döntött a szakítás mellett. Vajon ki lesz a következő? A legutóbbi fejlemények szerint Reese Witherspoon és Gisele Bündchen háza táján sem stimmel valami - és jól tudjuk, hogy Halle Berryéknél is pontosan így kezdődött...