Nem akar balhés válást Halle Berry és Olivier Martinez

Forrás: AFP/Kevin Winter -
házasság válás Halle Berry Olivier Martinez gyermekfelügyelet gyermekelhelyezés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészházaspár közös gyermekük miatt igyekszik minél békésebb úton rendezni ügyeiket.

Mint a Life.hu megírta, Halle Berry és Olivier Martinez a napokban jelentették be: 2 év házasság után elválnak. A hírek szerint a szépséges színésznő volt az, aki beadta a válókeresetet a balhés Martinez ellen, amelyben a sztárok által oly kedvelt kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A TMZ úgy tudja, hogy mind Berry, mind Martinez arra törekszik, hogy a lehető legbékésebb úton rendezzék az ilyenkor szokásos köröket. Az 51 éves színésznő ugyanis - tanulva előző válásából - szeretné megkímélni Marineztől született 2 éves kisfiát, Maceót az állandó vitáktól és harcoktól, amelyben exférje is egyetért vele. A hírek szerint ezért mindketten közös gyermekfelügyeleti jogot kértek.

2015: a legmeglepőbb sztárszakítások éve

Ben Affleck és Jennifer Garner szakításával indult, majd Megan Fox magára maradt 2 gyerekkel, végül Gwen Stefani és Gavin Rossdale is bejelentették: 13 év után véget ért házasságuk. Avril Lavigne és Chad Kroeger mindössze 2 év után döntöttek a válás mellett. A modellek közül Lara Stone 5 év együttlét után indított válópert, brit kolléganője, Kate Moss pedig a negyedik házassági évfordulója után döntött a szakítás mellett. Vajon ki lesz a következő? A legutóbbi fejlemények szerint Reese Witherspoon és Gisele Bündchen háza táján sem stimmel valami - és jól tudjuk, hogy Halle Berryéknél is pontosan így kezdődött...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.