Fejbe lőtték Gwen Stefanit

Forrás: Instagram / Gwen Stefani -
vér jelmez Gwen Stefani Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell mindjárt megijedni, valójában csak Gwen Halloween-jelmezéről van szó.

Ugyan csak jelmez, de azért elég élethűre sikerül az énekesnő outfitje mindenszentek előestéjén. A fején csurgó, vért imitáló folyadék teljesen valósághű, olyan, minthacsak egy profi maszkmester munkája lenne.

Gwen Stefani, Halloween, Instagram Forrás: Instagram / Gwen Stefani

Eladó Pamela Anderson ikonikus fürdőruhája - ő maga árulja az ebay-enhttp://www.life.hu/trend/20151031-elado-pamela-anderson-ikonikus-furdoruhaja.htmlHa szeretnéd, most a tiéd lehet minden idők legdrágább és legismertebb fürdőruhája.TrendBaby Gabi rövidre vágatta a haját - neked hogy tetszik?http://www.life.hu/trend/20151031-baby-gabi-rovidre-vagatta-a-hajat-neked-hogy-tetszik.htmlBaby Gabi új külsőt villantott. TrendOrigoMicsoda átalakulás! Szabó Zsófi új külsővel kápráztatja el rajongóithttp://www.life.hu/trend/20151031-micsoda-atalakulas-szabo-zsofi-uj-kulsovel-rovid-barna-hajjal-kapraztatja-el-rajongoit.htmlSzabó Zsófi változatosságra vágyhatott - drasztikusan megváltoztatta külsejét. TrendOrigoAngelina Jolie mellbimbói kiszúrják a szemünket - pedig éppen egy miniszterelnökkel tárgyalhttp://www.life.hu/trend/20150926-angelia-jolie-mellbimboi-kiszurjak-a-szemunket-eppen-a-kambodzsai-miniszterelnokkel-targyal.htmlA kambodzsai miniszterelnökkel tárgyalt Angelina Jolie a legújabb filmjéről, amely a vörös khmerek rémuralmáról szól. A témáról azonban sikerült igen hamar elterelnie a figyelmet - persze, nem szándékosan... Trend--Nane! Platinaszőkére festette a haját Bódi Sylvi?!http://www.life.hu/trend/20150828-nane-platinaszokere-festette-a-hajat-bodi-sylvi-vagy-parokaban-van.html"Hello Budapest. I'm here" - írta Bódi Syvi közösségi oldalára. És mindemellé egy nem akármilyen fotót posztolt. TrendOrigoJennifer Hudsont megkopasztottákhttp://www.life.hu/trend/20150820-jennifer-hudsont-megkopasztottak-kopaszra-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.