Durva! Kómában szülte meg gyermekét a brit anya

Forrás: Colvina Jolina -
fejfájás kóma császármetszés szülés orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Colvina Jolin hat hónapos terhesen, otthon, házimunka közben lett rosszul. Elkezdett nagyon fájni a feje, majd egy agyvérzés után kómába esett.

Egy hónapig feküdt kómában, amikor a hetedik hónapban spontán megindult nála a szülés. Császármetszéssel segítették világra a kislányt, akinek orvosai szerint 10 százalék volt a túlélési esélye. „A kis Maia hét hetes volt, amikor magamhoz tértem. Csoda, hogy mindketten életben vagyunk” – emlékezett vissza a nehéz napokra a kismama a baba egyéves születésnapján.

Forrás: Colvina Jolina
Roberto konyhája: Sütőtökös tejszínes spagettihttp://www.life.hu/csalad/20151030-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotokos-tejszines-spagettit-keszit.htmlSokat szoktál gondolkodni azon, hogy vajon milyen gyors vacsora fér bele 30 percbe, ami minden szempontnak megfelel és a család szeretni fogja? A lényeg, hogy legyen valami új! Ez a tészta elvarázsol majd mindenkit, nem lesz panasz, csak jóleső elismerés. Család--Megható! Édesapja szárnyakat adott a down-kóros kisfiúnakhttp://www.life.hu/csalad/20151031-wil-lawrence-down-szindromas-kisfiu-minden-kepen-repul.htmlA két éves Wil Lawrence örömére és segítésére találta ki édesapja, hogyan szerkesztheti meg úgy a családi fotókat, hogy kisfia repülhessen rajta.Család--Ilyen édes családi fotót még nem láttál – Shakira és Piqué összeöltöztek a gyerekeikkel!http://www.life.hu/csalad/20151101-shakira-es-pique-osszeoltoztek-gyerekeikkel.htmlAz énekesnő elképesztően aranyos családi fotót posztolt Instargam-oldalára. Család--Hőbörgők vs. tökfaragók - Halloween, mindenszentek vagy halottak napja?http://www.life.hu/csalad/20151030-halloween-mindenszentek-halottak-napja-hogyan-unnepeljunk.htmlHalloween, mindenszentek, vagy halottak napja? Október utolsó napjához közeledve a hazai lakosság két táborra oszlik: vannak, akik tökfaragással és rémisztő díszekkel dekorálják ki otthonukat, és vannak, akik hőbörögve háborognak különböző fórumokon, mondván: "A halloween csak egy amerikai hülyeség, Magyarországon halottak napját kell ünnepelnünk". No de melyik tábornak van igaza? Család--Sugárzóan szép kismama Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20151031-sugarzoan-szep-kismama-csobot-adel.htmlCsobot Adél majd' kicsattan a boldogságtól, ezt le sem tagadhatná. Család--Liptai Claudia összeköltözött szerelmévelhttp://www.life.hu/csalad/20151031-liptai-claudia-osszekoltozott-szerelmevel-pataki-adam-cukrasszal.htmlMár hónapok óta nagy a szerelem Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám cukrász között. Úgy tudni, a férfi már oda is költözött a csinos műsorvezetőnőhöz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.