Tom Jones DNS-tesztet csináltat, hogy kiderítse, feketék voltak-e felmenői

család Tom Jones DNS fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A walesi énekest, Tom Jonest állítólag gyakran félvérnek nézték kreolos bőre és göndör haja miatt. A Sexbomb előadója úgy döntött, kideríti, vajon tényleg vannak-e fekete rokonai.

Sir Tom Jones DNS-teszet tervez csináltatni. Az énekes meg van ugyanis róla győződve, hogy felmenői feketék voltak, többek között göndör haja és sötét bőre adott neki okot a gondolkodásra.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

"Sokan azt hiszik, fekete vagyok. Mikor először Amerikában jártam, és az emberek énekelni hallottak a rádióban, nem akarták elhinni, hogy fehér vagyok" - nyilatkozta, és hozzátette, mikor ő megszületett, édesanyja bőrén sötét foltok jelentek meg. Az orvosok ekkor megkérdezték, vannak-e a családban fekete felmenők, de a nő nem tudta megmondani. A 75 éves énekes hamarosan megcsináltatja a tesztet, és kideríti.

Roberto konyhája: Sütőtökös tejszínes spagettihttp://www.life.hu/csalad/20151030-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotokos-tejszines-spagettit-keszit.htmlSokat szoktál gondolkodni azon, hogy vajon milyen gyors vacsora fér bele 30 percbe, ami minden szempontnak megfelel és a család szeretni fogja? A lényeg, hogy legyen valami új! Ez a tészta elvarázsol majd mindenkit, nem lesz panasz, csak jóleső elismerés. Család--Újra önfeledten tud mosolyogni Michael Schumacher lánya, Gina - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-michael-schumacher-komaban-fekvo-forma1-pilota-lanya-ujra-tud-mosolyogni.htmlAnnak ellenére, hogy mindenki reménykedik a Forma 1-es pilóta felépülésében, lánya és felesége már elfogadták a szomorú helyzetet és igyekeznek folytatni mindennapjaikat. Család--Csodanőként szoptat Alyssa Milano - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-alyssa-milano-csodano-jelmezben-szoptat.htmlHalloween ünnepén egy régi képpel nosztalgiázott a színésznő: tavaly ilyenkor ugyanis Wonder Woman jelmezben szoptatta kisbabáját. Család--Kiderült: karácsonykor van a legnagyobb esélye a teherbeesésnekhttp://www.life.hu/csalad/20151031-kiderult-hog-ykaracsonykor-van-a-legnagyobb-eselye-a-teherbeesesnek.htmlDecemberi fogantatás esetén nagyobb a siker esélye – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a szeptemberi szülések gyakoriságának evolúciós oka lehet.CsaládThinkstockKiderült: karácsonykor van a legnagyobb esélye a teherbeesésnekhttp://www.life.hu/csalad/20151031-kiderult-hog-ykaracsonykor-van-a-legnagyobb-eselye-a-teherbeesesnek.htmlDecemberi fogantatás esetén nagyobb a siker esélye – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a szeptemberi szülések gyakoriságának evolúciós oka lehet.CsaládThinkstock"Két gyereknek lesz gyereke" - Így reagáltak a kommentelők Csobot Adél terhességérehttp://www.life.hu/csalad/20151030-igy-reagaltak-a-kommentelok-csobot-adel-terhessegere.htmlCsobot Adél és Istenes Bence a héten jelentették be a nagy hírt: szülők lesznek. Sokan meglepődtek, hiszen Adél még csak 21 éves, így nagyon fiatal anyuka lesz. A kommentelők ezúttal sem kímélték a sztárokat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.