Csobot Adél terhesség kisbaba várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél, Istenes Bence gyönyörű, várandós barátnője örömmel nyugtázta, hogy már egyre nagyobb a pocakja, de reméli, jövő héten már kevesebb említés esik erről a Sztárban sztárban.

"Igen, már szépen gömbölyödik a pocakom, amit nem fogok takargatni. A jelmezek miatt nehéz is lenne, hiszen Liza Minnelliként sem léphettem zubbonyban a színpadra" – válaszolt a 21 éves kismama a Bors kérdésére.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Majka aggódott egy kicsit Adélért a vasárnapi Sztárban sztár adásában, izgult, hogy az énekesnő ne essen le a székről tánc közben. "Az én asszonyom is terhes, és nagyon féltem mindentől, még a széltől is" – fogalmazott.

"Nem szeretném, ha az állapotom pozitív vagy negatív irányba befolyásolná a produkcióim megítélését. Elkerülhetetlen volt, hogy a bejelentés utáni első adásban ez szóba kerüljön, nincs is ezzel semmi probléma, de remélem, a következő vasárnapon már kevesebb említés esik erről" – nyilatkozta Adél.

Csobot Adél után szabadon -Tinimamik a sztárvilágban http://www.life.hu/csalad/20151102-sztarok-akik-fiatalon-szultek-tinimamik.htmlMúlt héten bombaként robbant a hír, hogy a 21 éves énekesnő, Csobot Adél, a Life.hu sztárszerzője és párja, Istenes Bence gyermeket várnak. A hír hallatán sokan meglepődtek, sőt rosszallásukat is kifejezték, azzal az indokkal, miszerint Adél és Bence túl fiatalon vágott bele a babaprojektbe. De valóban túl fiatalok? Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik Adélhoz hasonlóan huszas éveik elején vagy akár még korábban estek teherbe. Család--De édes! Megmutatta kisfiát Lucy Liuhttp://www.life.hu/csalad/20151103-lucy-liu-szineszno-eloszor-mutatta-meg-nemreg-szuletett-kisfiat-rockwell-lloyd-liut.htmlA 46 éves színésznő közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak ennivaló kisfiát, Rockwell Lloyd Liut. Család--Roberto konyhája: Sütőtökös-tejszínes spagettihttp://www.life.hu/csalad/20151030-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-sutotokos-tejszines-spagettit-keszit.htmlSokat szoktál gondolkodni azon, hogy vajon milyen gyors vacsora fér bele 30 percbe, ami minden szempontnak megfelel, és a család szeretni fogja? A lényeg, hogy legyen valami új! Ez a tészta elvarázsol majd mindenkit, nem lesz panasz, csak jóleső elismerés. Család--Durva! Kómában szülte meg gyermekét a brit anyahttp://www.life.hu/csalad/20151102-colvina-jolin-anyuka-komaban-szulte-meg-a-gyermeket.htmlA 28 éves Colvina Jolin hat hónapos terhesen, otthon, házimunka közben lett rosszul. Elkezdett nagyon fájni a feje, majd egy agyvérzés után kómába esett.Család--Sarka Kata ismét férjhez megyhttp://www.life.hu/csalad/20151031-sarka-kata-ismet-ferjhez-megy-hajdu-peterhez.htmlSarka Kata és Hajdú Péter azt tervezik, hogy hamarosan ismét kimondják egymásnak a boldogító igent. Család--Sarka Kata nem tudja, mit csináljon a gyerekeivel http://www.life.hu/csalad/20151030-sarka-kata-nem-tudja-lefoglalni-a-gyerekeit-segitseget-kert-a-rajongoktol.htmlLassan vége az őszi szünetnek, azonban a jelek szerint a csinos műsorvezető már minden szórakozási lehetőséget kitalált, hogy lefoglalja csemetéit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.