Túlélte a műtétet a világ legkövérebb embere, akinek eltávolították a gyomra 70%-át

Forrás: Youtube -
operáció kövér szívroham fogyás börtön bypass műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andres Moreno 450 kilós súlyával vágott bele a gyomor bypass műtétbe, amelynek során gyomra 70%-át is eltávolították.

Ahogy a Life.hu is megírta, a műtét annyira kockázatos volt, hogy akár bele is halhatott volna a férfi, aki azonban nem látott más kiutat teste börtönéből, mint azt, hogy kés alá feküdjön.

Forrás: Youtube

A sikeres műtét után új életről álmodozik a férfi. Elsődleges célja, hogy sok évnyi fekvés után újra járhasson, de barátnőt és családot is szeretne. Andres már így is 130 kilót leadott, de végső célja, hogy elérje a 80 kilós testsúlyt.

A férfi egyébként egy szívroham miatt döntött végül a műtét mellett. „Egyre csak nagyobb és nagyobb lettem, ami miatt még rengeteget betegség is kialakult nálam. A feleségem elhagyott, mert túl kövér voltam. Aztán szívrohamot kaptam, ami észhez térített. Most már csak egy célom van: teljesen új életet kezdeni.”

100 kilót fogyott, mert nem fért fel a repülőrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-rosie-mercado-modell-100-kilot-fogyott-mert-nem-fert-fel-a-repulore.htmlRosie Mercado 2011 júniusában Las Vegasból New Yorkba akart repülni, amikor közölték vele, hogy két jegyet kell vennie, mert egy ülésen nem fog elférni. Ez Zsír!--Mindenkit átvert a férfi, aki kövérsége miatt szexelni sem tudotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-stephen-beer-nem-hajlando-dolgozni-mert-tul-kover.htmlA 45 éves Stephen Beer kövérségére hivatkozva nem vállalt munkát négy éven keresztül, de amikor kiderült, hogy apa lesz, mégis elhatározta, hogy dolgozni kezd. A lelkesedés azonban nem tartott sokáig. Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: Aikidóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-kiprobaltuk-aikido-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az aikidó kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockHa nincs fotó, meg sem történt! - Gáspár Evelin szelfi nélkül nem is edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-gaspar-evelin-szelfi-nelkul-nem-emel-sulyokat-mindig-kapunk-ujabb-edzos-kepet.htmlA sztárcsemete az utóbbi hónapokban szinte napi szinten posztolt magáról olyan fotókat, ahol keményen edzi a testét. Evelin kép nélkül nem is kezd bele! Ez Zsír!OrigoChloe Madeley szexi hasát akarjukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-chloe-madeley-brit-teves-es-modell-szexi-kepet-osztott-meg-magarol-instagramon.htmlA brit tévés és modell újabb nyalánksággal örvendeztette meg követőit Instagram oldalán. Ez Zsír!OrigoKezdd a hetet jókedvűen és ragyogóan – köszöntsd velünk a napot!http://www.life.hu/ez-zsir/20151101-jogaiskola-a-jogaklikkel-ilyen-a-napudvozlet.htmlA napüdvözlet, vagyis a szúrja namaszkár gyakorlatsor az egyik legismertebb tradicionális ászanasorozat a jógában. Energizál, javítja az immunrendszeredet, „beolajozza” az ízületeidet, stimulálja az idegrendszeredet, oldja a feszültséget, a testhelyzetek váltakozása egyenletesen terheli az izmaidat és a csontjaidat, rugalmassá és erőssé teszi a gerincedet, és előhozza belőled a jókedvű ragyogást, ami bearanyozza az egész napodat! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.