terhesség Tatár Csila pocak várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla nagyon édes fotót osztott meg Facebookon. A csinos műsorvezető hamarosan életet ad első gyerekének.

Már a kilencedik hónapban van Tatár Csilla, így bármikor megszülethet várva-várt babája. Cuki, kapucnis pulcsis fotót osztott meg, amelyen látszik, hogy jó nagyra megnőtt már a pocakja.

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla

„Lelkileg nagyon jól vagyok, testileg viszont már érzem, hogy a várandósságom végén járok. Most azokat a hivatalos ügyeket intézem, amelyeket egy kismamának kell, ezért ez a hét még elég pörgősen telik majd” - nyilatkozta korábban Csilla, aki elárulta, hogyan válogatta ki csinos kismamaruháit.

Egy újabb szülinap apa nélkül - Ma 17 éves Meadow Walkerhttp://www.life.hu/csalad/20151103-paul-walker-lany-meadow-walker-ma-unnepli-17-szuletesnapjat.htmlEltelt újabb egy év – Meadow Walker ma ünnepli a 17. születésnapját. Immáron ez a második év, hogy ezt a boldog napot szeretett édesapja, Paul Walker nélkül kell töltenie.CsaládOrigoHétéves kisfiú viseli gondját lebénult édesapjánakhttp://www.life.hu/csalad/20151103-heteves-kisfiu-viseli-gondjat-lebenult-edesapjanak.htmlA te szíved is meghasad egy kicsit, ha elolvasod az alábbi történetet. Ou Tongming, a 37 éves kínai férfi súlyos gerencsérülést szenvedett, deréktól lefelé megbénult. Azóta hétéves kisfia viseli gondját. CsaládAFPCsobot Adél után szabadon -Tinimamik a sztárvilágban http://www.life.hu/csalad/20151102-sztarok-akik-fiatalon-szultek-tinimamik.htmlMúlt héten bombaként robbant a hír, hogy a 21 éves énekesnő, Csobot Adél, a Life.hu sztárszerzője és párja, Istenes Bence gyermeket várnak. A hír hallatán sokan meglepődtek, sőt rosszallásukat is kifejezték, azzal az indokkal, miszerint Adél és Bence túl fiatalon vágott bele a babaprojektbe. De valóban túl fiatalok? Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik Adélhoz hasonlóan húszas éveik elején, vagy akár még korábban estek teherbe. Család--Csodanőként szoptat Alyssa Milano - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151102-alyssa-milano-csodano-jelmezben-szoptat.htmlHalloween ünnepén egy régi képpel nosztalgiázott a színésznő: tavaly ilyenkor ugyanis Wonder Woman jelmezben szoptatta kisbabáját. Család--16 millió rajongója van az Escobarnak öltöztetett kisgyereknekhttp://www.life.hu/csalad/20151031-16-millio-rajongoja-van-az-escobarnak-oltoztetett-kisgyereknek.htmlAz idei Halloween legtündéribb jelmeze azé a kisfiúé, akit anyukája a híres-hírhedt drogbárónak, Escobarnak öltöztetett.CsaládOrigoMicsoda zsúr! Így ünnepelte születésnapját Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151031-igy-unnepelte-szuletesnapjat-berki-natasa-zselyke.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szuper szülinapi bulival lepték meg tündéri kislányukat, Natasa Zselykét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.