Bodnár Attila: „Nem hibáztam én sem, és a gyerek sem"

Forrás: bodnarattila.hu -
halál utcazenész Bodnár Attila Ifj Bodnár Attila énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nemrég vesztette el fiát, ám nem nehezetel rá amiért egy különös életet választott, aminek zsákutca lett a vége. Önmagát sem okolja fia haláláért.

Bodnár Attila megírta a véleményét fia halálával kapcsolatban, amit most a Story hozott nyílvánosságra.

Forrás: bodnarattila.hu

„Nem voltam rossz apa, és ő sem volt rossz gyerek. Akkor lettem volna rossz, ha még biztattam is volna arra, amit én nem látok értelmesnek számára. Talán az volt a baj, hogy ráhagytam mindent. Lehet kár volt, de úgysem tett volna másként, ha ellenzem is, mert volt olyan, aztán mégis megcsinálta. Barátok közt élt, akik azt csinálták, amit szeretnek. Zenéletek, jöttek-mentek, egymással jól megvoltak" – írta Attila.

Próbálkoztak együtt is

Az egykori Modern Hungária zenésze és utcazenész fia sokáig nem látták egymást, a 2010-es tehetségkutató kapcsán találtak újra egymásra. Az idősebb - Ausztriában élő - Bodnár akkor felkarolta a fiát, és segített neki egy jó nézettségű videoklipet létrehozni, ám a fiú nem robbant be a köztudatba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.