Csomor Csilla: "Kellett a kudarc, hogy az legyek, aki!"

Fotó: Aigner Iván -
színésznő fogyás Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő külseje hatalmas változásokon esett át az elmúlt hónapokban. Csilla diétával és fogyókúrával küzdött a feles kilók ellen, a folyamatnak pedig lassan vége is szakad. 

Állítása szerint kirobbanó formában van, és végre elérte a régóta vágyott testsúlyt. Most úgy néz ki, ahogyan mindig is szeretett volna, de a végeredménnyel nem volt könnyű megelégednie. A változásokban közrejátszottak lelki dolgok is, de mára a színésznő úgy érzi, hogy minden rendben van az életével - írja a Hot!

Fotó: Aigner Iván

"Sok hónapig tartott, mire úgy tudtam belenézni a tükörbe, hogy egy igazán dögös, szexi nőt lássak. Egyáltalán nem volt könnyű mindezt sem lelkileg, sem mentálisan megélnem. Sokáig még a régi Csillát láttam, nem a valóságot. A környeztem figyelmeztetett arra, hogy nehogy túlzásba essek, és kórósan vékony legyek. Újra kellett építenem az életemet, és önvizsgálatot is tartottam, hogy jó-e, amit csinálok, hol hibáztam. De nem panaszkodom: kellett a kudarc ahhoz, hogy most az legyek, aki!" - mondta Csilla a lapnak.

Micsoda test! Így fest bikiniben 10 hónappal a szülés után Blake Livelyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151105-blake-lively-szineszno-igy-fest-bikiniben-10-honappal-a-szules-utan.htmlA színésznő parányi fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját egy filmforgatáson Ausztráliában. Ez Zsír!OrigoMinden reggel csak Nutellát evett, 100 kilósra hízott a fiatal lány http://www.life.hu/ez-zsir/20151104-evekig-csak-nutellat-evett-most-fogyokurazni-kell-miatta-egy-angol-lanynak.htmlCharlotte Bourton éveken át minden nap kizárólag ezt az édességet volt hajlandó enni, persze kenyérrel. Később elképesztő súlygyarapodást tapasztalt. Ez Zsír!OrigoHa nincs fotó, meg sem történt! - Gáspár Evelin szelfi nélkül nem is edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-gaspar-evelin-szelfi-nelkul-nem-emel-sulyokat-mindig-kapunk-ujabb-edzos-kepet.htmlA sztárcsemete az utóbbi hónapokban szinte napi szinten posztolt magáról olyan fotókat, ahol keményen edzi a testét. Evelin kép nélkül nem is kezd bele! Ez Zsír!OrigoSáfrány Emese bebizonyította hajlékonyságáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151102-safrany-emese-aleska-diamond-egy-jogapozban-bizonyitotta-meg-mennyire-hajlekony.htmlEz igen! A nemrég színésznőként debütáló Emese egy nagyon látványos jógapózban mutatta meg, mennyire jó formában van. Ez Zsír!OrigoA kalóriák helyett inkább a falatokat számold! Íme, a világ legegyszerűbb diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151102-kaloriaszamolas-helyett-a-falatokat-kell-szamolni-az-eredmenyes-fogyokurahoz.htmlEgy friss kutatás alátámasztotta azt, amit már oly régóta sejtettünk: azok, akik evés közben a rágásra koncentrálnak, kevesebbet esznek, ezáltal pedig eredményesebbek a fogyókúrájukban is. Ez Zsír!--Botrány! 172 centis, 36-os méretű lányt hirdetnek plus size modellként!http://www.life.hu/ez-zsir/20151102-plus-size-modellkent-hirdetik-a-36os-meretu-vekony-lanyt.htmlEgy friss kutatás szerint a brit plus size modellek háromnegyede 36-os és 40-es méret között van, holott valójában a 40-es mérettől kezdődik ez a kategória. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.