Mellbimbót villantott Kendall Jenner – Fotó!

mellbimbó rajongó Kendall Jenner ünnep villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szexi képet posztolt Instagram-oldalára a fiatal modell - még mellbimbóját is kivillantotta rajta.

Kim Kardashian féltestvérének a napokban rengeteg ünnepelnivalója volt. Most lett ugyanis 19 éves, ráadásul barátnőjével, Gigi Hadiddal együtt őt is beválasztották a Victoria’s Secret angyalai közé. Ezen felül pedig Instagram-követőinek száma 40 millióra növekedett. A rajongók szeretetét egy mellbimbóvillantós képpel köszönte meg Kendall Jenner, akinek iszonyatosan nagy orra lett ezen a fotón.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner
Fiatal kolléganőit is túlragyogta Az éhezők viadala világpremierjén Julianne Moorehttp://www.life.hu/trend/20151105-julianne-moore-az-ehezok-viadala-premierjen-tulragyogta-fiatal-kolleganoit.htmlLenyűgöző fekete estélyiben lépett Berlinben a vörös szőnyegre Julianne Moore Az éhezők viadala befejező részének világpremierjén. Trend--Jakabos Zsuzsa a dubai tengerparton szexiskedett: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151105-jakabos-zsuzsa-uszono-a-dubai-tengerparton-szexiskedett-egy-csodaszep-bikiniben.htmlDubaiban villantotta meg tökéletes alakját az úszofenomén, akinek fürdőruhájáért odavagyunk. Trend--Elképesztő! 20 évet is letagadhatna a 46 éves Jennifer Lopez – Fotók!http://www.life.hu/trend/20151105-jennifer-lopez-enekesno-gyonyoru-legujabb-fotoin.htmlEnnyire gyönyörűnek talán még soha nem láttuk az énekesnőt, aki bombaformában pózolt a kamerának. Trend--Szépülj sütőtökkel - hidd el, megéri!http://www.life.hu/trend/20151103-sutotok-a-szepsegapolasban-igy-hasznald.htmlA sütőtök a hideg hónapok egyik abszolút slágere, ám kár lenne hagyni, hogy csak elfogyasztva fejtse ki jótékony hatását. A sütőtök a szépségápolásban is igazi csodaszer, meg is mutatjuk, hogyan érdemes használnod! TrendThinkstockPocakos menyasszony lesz Pásztor Annahttp://www.life.hu/trend/20151104-pasztor-anna-enekesno-terhesen-menyasszonyi-ruhaban-fog-vonulni-a-kifuton.htmlMenyasszonyi ruhában, ám igazi rockerként készül az Anna and the Barbies énekesnője egy novemberi divatbemutatóra, ahol nem egyedül, hanem kislányával a pocakjában lép a kifutóra. Trend--Gigamellű tündérként sokkol Nicki Minaj: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151102-nicki-minaj-nagymellu-tundernek-oltozott-halloweenkor.htmlÚjraértelmezte a tündér fogalmát az énekesnő, aki bájos jelmezéből rendesen kipakolta méretes melleit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.