Stohl András szerint túl későn született a fia

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
kisfiú aggodalom vadász Stohl András édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta vágyott három lánya mellé egy fiúra is a 48 éves színész, aki azonban úgy érzi, kicsit későn született a most 15 hónapos Andriska.

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című netes műsorában vallott aggodalmáról Stohl András. A színész attól fél, hogy a kora miatt már nem lesz képes olyan fiús édesapa lenni, mint amilyen szeretett volna – írja a Blikk.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

„Nagyon szerettem az apámat, és nagyon szerettem volna olyan apa lenni, mint ő. És nagyon szerettem volna azokat átadni a fiamnak, amiket ő átadott nekem. Nem tudtam olyat kérdezni, amire ne tudott volna válaszolni. Épületgépész pasi volt, vitt engem vadászni, és én is ugyanazokat szeretném csinálni a fiammal, mint amiket ő csinált. Úgyhogy Andrist viszem majd vadászni. Persze erőltetni nem fogom, ha nem akarja de....” – csuklott el Stohl hangja a kocsiban. A színész végül csak kibökte, hogy aggódik a kora miatt, és sajnálja, hogy kisfia ilyen későn érkezett.

„Szóval kicsit későn jött. Én szerettem volna vele együtt borozgatni meg együtt csajozni... De áááá, én már 48 éves vagyok. Ha most tizenhét évet rászámolunk erre a fiamnál, akkor én már 65 éves leszek” – idézi a lap Stohl András szavait, aki saját bevallása szerint megtanulta leckét, így reméli, nem kap több pofont az élettől. Első baleseténél ugyanis négy héten keresztül volt altatásban, legutóbb pedig börtönbe is kellett vonulnia.

„Nekem nem őrangyalom van, hanem egy egész raj, de már azok is nagyon fáradtak” – mondta viccesen Stohl.

Stohl András: "Nem tudok parancsolni a farkamnak"

Az RTL Klubon induló legújabb sorozat egyik főszereplője, Stohl András nőfaló karakteréről vallott. Olvasd el a Life,hu cikkét!
Isten halott? Vagy csak haldoklik? Szüksége van-e vallásra az Y-generációnak?http://www.life.hu/csalad/20151104-vallas-a-21-szazadban-az-y-generacio-es-a-vallas.html"Isten halott. És mi öltük meg" - hangzik Nietzsche gyakran idézett kijelentése. A 19. századi német filozófus ezen állítását sokan egy ateista kiáltvány felütésének gondolják, mások úgy értelmezik, hogy Nietzsche ezzel a mondattal hirdette a modern ember talajvesztését, azt, hogy a nyugati ember eljelentéktelenítette, majd megölte az értékek valódiságát garantáló Istent. Nietzsche vitatott kinyilatkoztatása óta több mint 130 év telt el, beigazolódott vajon jóslata? Család--Mádai Vivien: "Zénó érkezésével még inkább összekovácsolódtunk”http://www.life.hu/csalad/20151105-madai-vivien-gyermeke-szuletese-ota-is-harmonikus-kapcsolatban-van-parjaval.htmlRagyog a boldogságtól Mádai Vivien, akinek élete immár egyéves kisfiával, Zénóval lett teljes. CsaládOrigoNincs ma édesebb Mark Zuckerberg és terhes felesége fotójánálhttp://www.life.hu/csalad/20151104-mark-zuckerberget-es-terhes-feleseget-annie-leibovitz-fotozta.htmlA Facebook alapítója egy igazán gyönyörű fotón mutatta meg idilli családját: feleségét és a pocakjában lapuló kislányukat. A lenyűgöző képet a világhírű Annie Leibovitz készítette róluk. CsaládOrigoRepül az idő: Sarolta hercegnő már fél éves http://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-lanya-sarolta-mar-fel-eves.htmlMár fél év telt el azóta, hogy a briteket egy kis hercegnővel ajándékozta meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg. CsaládAFPTestvérviszály: Pippa Middleton nagyon megorrolt Katalin hercegnérehttp://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-huga-pippa-middleton-csunyan-osszevesztek.htmlCsúnya testvérháború keseríti meg a Middleton család mindennapjait: Pippa állítólag nagyon megorrolt nővérére, Katalin hercegnőre. A veszekedésben édesanyja is a hercegné húga mellé állt. Család--Ennél meghatóbb esküvői fotót még nem láttál - Kicsordul a könnyed tőlehttp://www.life.hu/csalad/20151104-halott-kisfiuk-is-szerepel-az-eskuvoi-fotojukon-meghato-felvetel.htmlA házaspár fél évvel ezelőtt vesztette el a kisfiát, aki leukémiában szenvedett. Egy különleges fotós trükk segítségével a gyermek velük lehetett a nagy napon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.