Nem semmi! Kilencedszer is apa lesz Eddie Murphy

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
terhesség Eddie Murphy apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyereket vár Eddie Murphy 36 éves barátnője, Paige Butcher. Míg Butcher első alkalommal lesz anya, addig az 54 éves sztárnak korábbi házasságából, illetve kapcsolataiból már nyolc gyermeke született.

Murphy és barátnője négy éve vannak együtt. Az ET Online-hoz eljuttatott közleményben pedig a gyermekáldással kapcsolatban azt is elárulták, hogy a bébi érkezését jövő májusra várják.

Eddie Murphy és Paige Butcher Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Habár a színész eddig még csak egyszer volt nős, különböző kapcsolataiból már nyolc gyermeke született. A 26 éves Eric édesanyja Paulette McNeely, a 25 éves Christiané pedig Tamara Hood. Murphy Nicole Mitchell-lel kötött házasságát ötször is kísérte gyermekáldás: Bria 25, Myles 22, Shayne 21, Zola 15, Bella pedig 13 éves.

A legfiatalabb Murphyt, a 8 éves Angelt a korábbi Spice Girls-tag, Mel B szülte.

Annak idején nagy port kavart, hogy utóbbi esetben a színész először nem akarta elismerni apaságát, ezért pereskedésre került sor. Később Murphy azt állította, nem akar találkozni legfiatalabb lányával, mert az anyja csőbe húzta, úgy esett teherbe. A sztár legidősebb lánya, Bria egyébként (Bria L. Murphy néven) apja nyomdokaiba lépett: a modellkedésen kívül ugyanis több filmben és sorozatban is szerepelt már - írja a TVGO.

Öngyilkosság a családban - A legnagyobb sztárok tragédiáihttp://www.life.hu/csalad/20151106-sztarok-akiknek-gyerekuk-ongyilkos-lett.htmlIgazi csillagként ragyogtak Hollywood egén, nevük egybeforrt az amerikai filmgyártás aranykorával, filmjeik időtállók, és tehetségük elvitathatatlan. Ők voltak az igazi színészlegendák. Magánéletük azonban már kevésbé volt tökéletes: az egyik legnagyobb tragédia, egy gyermek öngyilkossága árnyékolta be boldogságukat. Család--Sophie Ellis-Bextor szelfit lőtt pár napos kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20151108-sophie-ellis-bextor-negyedik-kisfia-jesse-megszuletett-szelfit-lott-instagram.htmlA 36 éves énekesnő november 3-án adott életet negyedik kisfiának. Család--David Beckham új barátokat szerzett Nepálbanhttp://www.life.hu/csalad/20151108-david-beackham-nepali-diakokkal-szelfizett.htmlA focilegenda éppen Nepálban tartózkodik egy dokumentumfilm forgatása kapcsán. Persze ott is akadnak bőven rajongói a 40 éves, aranyszívű focilegendának. CsaládOrigo"Rettegtem, hogy soha többé nem látom a fiamat" - Franciaországba vitték a kis Bencéthttp://www.life.hu/csalad/20151108-rettegtem-hogy-soha-tobbe-nem-latom-a-fiamat-mondta-az-apa-akinek-fiat-anyja-elvitte.htmlFranciaországban találták meg a hatéves Szalai Bencét, akit vasárnap óta keresett a rendőrség. Édesapja és a nagyszülei nagyon aggódtak érte.Család"Olykor nagyon furcsa volt anyu” - Gregor Bernadett az alkohol miatt elhunyt édesanyjárólhttp://www.life.hu/csalad/20151108-gregor-bernadett-oszinte-vallomasa-alkoholista-edesanyjarol-teve-friderikusz-sandor.htmlGregor Bernadett az Összezárva Friderikusszal című műsorban őszintén beszélt arról, hogy milyen volt a kapcsolata a gyakran a pohár fenekére néző édesanyjával, mielőtt az meghalt. CsaládOrigoAz interneten gyűjt pénzt a haldokló édesapa kisfia jövőjéhez http://www.life.hu/csalad/20151107-az-interneten-gyujt-penzt-a-haldoklo-edesapa-nathan-colman-kisfia-jovojehez.htmlNathan Colman nem volt mindig mintaapa, ám az évek során azzá vált. Ekkor megtudta, már csak másfél éve van hátra. Halála után ötéves kisfia egyedül marad, ezért a férfi interneten próbál pénzt gyűjteni számára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.