Koppintás a köbön: Rihannát majmolja Khloe Kardashian

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Khloe Kardashian ruha Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloe Kardashian Rihanna egykori ruhájából inspirálódott...

Emlékeztek még Rihanna egyik legbotrányosabb ruhájára? Tavaly EZ volt az a szett, ami a legnagyobb port kavarta a sztárvilágban, de mi azért imádtuk!

Forrás: AFP

Khloe Kardashian azonban úgy érezte, ő is legalább ennyire szexisen tudna viselni egy hasonló göncöt. A celeblány azt beismerte a közösségi oldalán, hogy Rihanna ihlette a szettjét, és azt is leírta, tudja, hogy Rihannánál jobban senki nem képes viselni egy ilyen ruhát. Mégis ilyet választott, ami persze lehet egyfajta tisztelgés Riri előtt, mi azonban azt sejtjük, Khloe szerette volna túlszárnyalni a barbadosi énekesnőt. Hát, ez most annyira nem jött össze!

Forrás: Instagram/Khloekardashian

Ki a dögösebb?

Jennifer dögösebb, mint Angelina? Hát persze! Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151106-divat-es-trend-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lawrence-elizabeth-banks.htmlAz elmúlt napokban dúskáltunk a premierekben: Az éhezők viadala utolsó részének sztárjai nagyon kitettek magukért, és ilyenkor mindig rájövünk, mennyire imádjuk Jennifer Lawrence stílusát. A fiatal sztárnak persze kihívója is akadt bőven - mutatjuk is, kik voltak ők! TrendAFPKiss Daniellát senki sem láthatja melegítőbenhttp://www.life.hu/trend/20151108-kiss-daniella-az-idei-miss-world-hungary-gyoztese-nem-mutatja-meg-magat-mackoban.htmlAz idei Miss World Hungary győztesét elég nehéz lenne szakadt, otthoni ruhában lencsevégre kapni... Trend--Katie Price popsija mindent vitt a filmpremierenhttp://www.life.hu/trend/20151106-katie-price-popsit-villantott-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-premierjen.htmlVajon mit keresett Katie Price Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. premierjén? Fogalmunk sincs, de a fenekét érdemes leglesni! Trend--Micsoda átalakulás! Demcsák Zsuzsa rövid, vörös hajra váltott http://www.life.hu/trend/20151106-demcsak-zsuzsa-tobb-haj-kozul-egy-rovid-voros-mellett-dontott.htmlA műsorvezető a Mokka reggeli adásában próbálhatta fel Kárász Róberttel a Sztárban sztár versenyzőinek parókáit. A beszélgetés kissé lassan zajlott, hiszen mindenki nagyokat nevetett az elkészült hajkölteményeken. TrendOrigoLola bugyiban, a rajongók tiltakoznakhttp://www.life.hu/trend/20151107-lola-bugyiban-a-rajongok-tiltakoznak-a-kozossegi-oldalan.htmlLola nemrégiben egy fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen egy szál kötött pulcsiban van... TrendOrigoCsupasz mellét vitte a vörös szőnyegre Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20151106-jennifer-lawrence-szineszno-megmutatta-formas-kebleit.htmlAz Éhezők viadala legújabb és egyben utolsó részének premierjén Jennifer Lawrence vitte el a show-t. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.