Sophie Ellis-Bextor szelfit lőtt pár napos kisfiával

boldogság Születés baba kisfiú Sophie Ellis Bextor Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves énekesnő november 3-án adott életet negyedik kisfiának.

„Itt van! Jesse Jones baba november 3-án született és már itthon van a családdal. Egy kicsit még megszeppentek vagyunk. Isten hozott a világon, drágám!” – ezzel az üzenettel és egy szívmelengető képpel mutatta meg követőinek kisfiát Sophie Ellis-Bextor. A gyerekszobában készült kép hátterében egy neon család felirat díszeleg, amely még meghittebbé teszi a fotót és a lekapott pillantot. Az énekesnőnek és férjének, Richard Jones-nak az újszülött Jesse a negyedik kisfia a meglévő három fiúk (Sonny, Kit és Ray) után.

Sophie Ellis-Bextor kisfiával Forrás: instagram.com/sophieellisbextor
Brad Pitt kisfia légpuskával lőtt rá egy fogatáson http://www.life.hu/csalad/20151024-brad-pitt-gyerekei-legpuskaval-lottek-ra-a-szinesz-halalra-remult.htmlA világsztár több forgatásra is magával viszi a gyermekeit, akik az egyik szünetben jól megviccelték az édesapjukat. Család--Tatár Csilla: „Türelmetlenül várom, hogy a karjaimban tarthassam a kisfiamat”http://www.life.hu/csalad/20151021-tatar-csilla-mar-nem-dolgozik-a-baba-szuletesere-koncentral.htmlA műsorvezető terhessége nyolcadik hónapjának végén jár, így televíziós munkáit is befejezte – most már csak a baba érkezésére koncentrál. CsaládOrigoSzuperhősként pózol Majka kisfia - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20150921-majka-kisfia-amerika-kapitany-ruhaban-vasarol-a-szuleivel.htmlMarián nem hétköznapi öltözékben ment el vásárolni a szüleivel, és a látottak alapján biztosak lehetünk benne, hogy imádja a szuperhősöket. CsaládOrigoGratulálunk! Megszületett Pirner Alma kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20151020-megszuletett-pirner-alma-kisfia-alen-mindketten-jol-vannak-nagy-a-boldogsag.htmlA rúdtánc nagyasszonya világra hozta első gyermekét, aki az Alen nevet kapta. A kicsi 3770 grammal és 56 centiméterrel jött a világra, melyet édesanyja közölt a hivatalos oldalán. Család--Csodás lépés Nádai Anikó és kisfia, Patrik életébenhttp://www.life.hu/csalad/20151003-csodas-lepes-nadai-aniko-es-kisfia-patrik-eleteben.htmlNádai Anikó, aki igazán cuki képeket tesz közzé a kisfiáról, most elárult egy nagyon fontos dolgot gyermekéről. CsaládOrigoGratulálunk! Megszületett Lionel Messi második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150912-lionel-messinek-es-kedvesenek-megszuletett-a-masodik-kisfia.htmlNem is volt olyan régen, amikor a sztárfocista közzétett egy imádnivaló képet kedvese gömbölyödő pocakjáról. Most pedig meg is érkezett a kicsi.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.