Tragédia! Összeveszett testvérével, majd felakasztotta magát egy 8 éves kisfiú

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos szoba testvér játék öngyilkosság tragédia összeveszés édesapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christopher édesapja ágyba küldte 8 éves fiát, miután a gyerek összeszólalkozott húgával. Nem sokkal később holtan talált rá a szobájában.

A 8 éves Christopher Furniss-Roe egy műanyag vödrön veszett össze kishúgával, akit – mint később a kislány elpanaszolta – meg is ütött a játék miatt. Édesapja, Jason a szobájába parancsolta fiát.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A meghívott halál

Magyarországon évente átlagosan 2500 ember zárja le átmeneti problémáját egy végleges megoldással. Ez azt jelenti, hogy kis hazánk a népességszámhoz viszonyítva még mindig az évente legtöbb öngyilkosságot regisztráló tíz ország között van a világon. További elszomorító tény, hogy az idősebb korosztály mellett egyre több kamasz vet véget saját kezűleg életének. Az öngyilkosság az élet tragikus, de elkerülhető és megelőzhető vége - a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.