11 éves, de már most másfél milliót keres havonta

Forrás: Northfoto -
kisfiú gazdagság bolt Nagy-Britannia édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi csodagyereknek számít Henry Patterson, Nagy-Britannia legfiatalabb üzletembere. Termékei több, mint hetven cégnél megtalálhatók, sőt, még saját boltja is van. Ez nem semmi!

A fiú először régiségeket, majd édességeket kezdett árulni. Később már internetes áruházon keresztül értékesített, ami a jelek szerint jó ötletnek bizonyult. A bolt névválasztása is igen viccesre sikeredett: "Tea előtt semmiképpen" - írja a Mirror.

Forrás: Northfoto

A kisfiú azt mondta, hogy azért választotta ezt a nevet, mert amikor otthon édességet akar enni, az anyukája mindig azt mondja: tea előtt semmiképpen sem! A befőttesüvegekben kapható édességek oldalán egy felirat található, melyen elolvasható, mire is jó még a kiürült üveg. "Ki tudná jobban egy gyereknél, hogy milyen cukorkát is szeret egy másik, vele egykorú?" - mondta Henry, aki már egy saját könyvet is kiadott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.