hajlékonyság torzulás gumitest test balett nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mbah Bejan 68 éves, de olyan hajlékony, mint egy fiatal balettos, igazi gumitestű matuzsálem, akinek mindenki a csodájára jár.

A ruganyos nagypapa a térdeit bármikor 180 fokban kiforgatja, ami elég torz külsőt kölcsönöz neki. Ám ő élvezi, hogy megdöbbenti az embereket és egyáltalán nem okoz neki nehézséget testrészei tekergetése. Bejan teljesen egészséges, sosem szorult orvosi kezelésre és állítja, ez annak is köszönhető, hogy állandóan edzi magát, hogy egyre hajlékonyabb legyen.

Forrás: NORTHFOTO
A bicepszem a védjegyem - Nők, akik főleg karra gyúrnak a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151107-hiressegek-akiknek-nagyon-eros-a-felsoteste-a-sztarvilagban.htmlA testük a védjegyük, efelől semmi kétség. Vannak, akik hatalmas és formás popsijukkal hódítanak, mások a kebleiknek köszönhetik hírnevüket, és persze olyanok is akadnak, akiknek gyakorlatilag minden porcikájuk tökéletes. De lássuk, kik azok a világsztárok, akik úgy érzik, méretes és formás bicepsz nélkül mit sem ér az élet... Ez Zsír!AFPHalált jósoltak neki az orvosok, ezért 90 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151111-cheryl-blythe-orvosai-halalt-josoltak-neki-ezert-90-kilot-fogyott.htmlA 33 éves Cheryl Blythe minden nap hamburgert, húst és chipset vacsorázott, amikor az orvosai megmondták neki: ha így folytatja, meg fog halni. Ez Zsír!--Szuperizmos felsőtestet villantott Józan Lacihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151110-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-szuper-izmos-felsotestet-es-hatizmokat-villantott.htmlA Barátok közt, Tóbiása táncpróba közben mutatta meg, milyen tökéletes hátizmokkal rendelkezik. Ez Zsír!OrigoTényleg kell rettegnünk a vörös hústól?http://www.life.hu/ez-zsir/20151106-voros-hus-egyuk-vagy-ne-mit-mond-a-szakerto.htmlHetek óta arról szólnak a hírek, miért is kellene tartózkodnunk a vörös hús fogyasztásától. Korábban is nemegyszer hívták fel a figyelmet a szakemberek arra, hogy a fehér húsok, a csirke, a pulyka sokkal jobb az egészségnek, mint mondjuk a marha. No de mit tehet az ember, ha szívesebben választ marhasteak-et grillcsirke helyett? Tényleg ennyire veszélyes lenne a vörös hús? Ez Zsír!--Szégyelli pluszkilóit Drew Barrymore?http://www.life.hu/ez-zsir/20151106-drew-barrymore-szineszno-nem-adta-le-a-szules-utan-a-terhesseg-alatt-felszedett-kilokat.htmlA színésznőnek a jelek szerint nem sikerült leadnia a második terhessége alatt felszökött pluszkilókat. Vajon ennyire zavarja őt, ezért húzott oversize felsőt? Ez Zsír!--Négy ok, amiért imádni fogod a szaunázásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151105-a-szaunazas-meregtelenit-gyogyit-tisztitja-bort-es-stresszoldo-hatasu.htmlA szaunázás azok közé a dolgok közé tartozik, amiket ha egyszer kipróbálsz, abba sem tudod majd hagyni. Ennek igen egyszerű az oka: annyi pozitív hatása van, hogy a tested és a lelked is ragaszkodni fog hozzá.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.