Kiderült! Ezt eszik a Victoria's Secret modelljei a backstage-ben

Forrás: Northfoto -
modell diéta backstage Victoria's Secret ételek fogyókúra edzés evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokon át tartó szigorú diétával és kemény edzésekkel érik el az álomalakot a Victoria's Secret angyalai, ám az energiára még nekik is szükségük van ahhoz, hogy végigcsinálják a show-t

Akár a Victoria's Secret modellje valaki, akár nem, enni akkor is kell. Ám a világhírű fehérneműmárka angyalaként természetesen egyáltalán nem mindegy, mit falatozik valaki a backstage-ben a divatshow előtti percekben.

Ezért az alakért bizony meg kell dolgozni! Forrás: Northfoto

Mint a színfalak mögött készült fotókról kiderült, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Behati Prinsloo és társai apró, de tápláló ételekkel biztosítsák, hogy elegendő energiájuk legyen a kifutón. Így például rukkolás szendvicsek, banán, müzliszelet, alma, illetve zöldségchips kerül a modellek asztalára.

Arra azonban figyelnek, hogy ne tegyék tönkre több hónapon át tartó diétájukat és edzésüket: csakis apró falatokat vesznek magukhoz.

Ilyen volt az év legforróbb bemutatója

A Victoria's Secret éves divatshow-ján készült fotókat imádjuk nézegetni, még akkor is, ha a tökéletes idomok láttán gyakran érzünk irigységet. Itt ugyanis a LEGLEGLEG modellek egy négyzetméterre eső száma magasabb, mint bárhol a világon, és a ruhák, mármint a fehérnemű-kreációk pedig minden évben abszolút lenyűgözőek. Itt mutatjuk is az idei felhozatalt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.