Hónapokon át tartó szigorú diétával és kemény edzésekkel érik el az álomalakot a Victoria's Secret angyalai, ám az energiára még nekik is szükségük van ahhoz, hogy végigcsinálják a show-t

Akár a Victoria's Secret modellje valaki, akár nem, enni akkor is kell. Ám a világhírű fehérneműmárka angyalaként természetesen egyáltalán nem mindegy, mit falatozik valaki a backstage-ben a divatshow előtti percekben.

Ezért az alakért bizony meg kell dolgozni!Forrás: Northfoto

Mint a színfalak mögött készült fotókról kiderült, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Behati Prinsloo és társai apró, de tápláló ételekkel biztosítsák, hogy elegendő energiájuk legyen a kifutón. Így például rukkolás szendvicsek, banán, müzliszelet, alma, illetve zöldségchips kerül a modellek asztalára.

Arra azonban figyelnek, hogy ne tegyék tönkre több hónapon át tartó diétájukat és edzésüket: csakis apró falatokat vesznek magukhoz.

Ilyen volt az év legforróbb bemutatója
A Victoria's Secret éves divatshow-ján készült fotókat imádjuk nézegetni, még akkor is, ha a tökéletes idomok láttán gyakran érzünk irigységet. Itt ugyanis a LEGLEGLEG modellek egy négyzetméterre eső száma magasabb, mint bárhol a világon, és a ruhák, mármint a fehérnemű-kreációk pedig minden évben abszolút lenyűgözőek. Itt mutatjuk is az idei felhozatalt!