Tatár Csilla cuki fotómontázst készített terhességéről

cukiság fotó terhesség pocak Tatár Csilla montázs kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető pocakfotókat rakott össze és elámult azon, hogy pár hónap alatt mekkorát nőt gyermeke.

Tatár Csilla boldog kismama, aki nemrég arról mesélt, hogy tökéletes kisbabája súlya, hiszen a hetedik hónapban 12 kilóval gyarapodott. Csilla most már finisbe ért, és hamarosan kezébe tarthatja kisfiát, így eljött az ideje, hogy végezzen egy kis összegzést és kedvenc fotóiból készített egy kedves montázst: „Egy apró pöttyből, kilenc hónap alatt" – írta a kép mellé a kismama.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla
Tudatosan vagy ész nélkül - Te hogy vásárolsz?http://www.life.hu/csalad/20151029-igy-vasarolj-tudatosan-figyeld-az-akciokat-kuponokat.htmlÉletünket áthatják a reklámok, amerre csak lépünk, vásárlásra, fogyasztásra buzdítanak bennünket - ebben a felgyorsult, impulzív környezetben ember legyen a talpán, aki tudatosan, terv szerint tudja élni a mindennapjait. A tudatos vásárlás a mai világ egyik legnagyobb kihívása, amire ha kellő figyelmet fordítunk, akár több ezer forint is a zsebünkben maradhat. Nem hiszed? Okulj videónkból! CsaládThinkstockKellemetlen helyzetbe hozta Sarka Katát kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20151111-sarka-kata-kisfia-davidka-kellemetlen-helyzetbe-hozta-katat.htmlSarka Kata is megosztotta, gyerekei hogyan hozták olykor arcpirító helyzetekbe. CsaládOrigoA kép, ami után még jobban imádjuk a terhes Chrissy Teigenthttp://www.life.hu/csalad/20151111-chrissy-teigen-modell-terhespocakos-keppel-udvozolte-a-victorias-secret-modelljet.htmlSzépen kerekedik a modell pocakja, aki egy terhesszelfivel emlékezett meg a Victoria's Secret kifutóján lépkedő kolléganőiről. CsaládOrigoBréking! Rory Gilmore, vagyis Alexis Bledel terhes!http://www.life.hu/csalad/20151111-alexis-bledel-a-szives-szallodaja-sztarja-es-vincent-kartheiser-babat-varnak.htmlA celebuzz.com egy közeli forrásra hivatkozva tette közzé a nagy hírt: Alexis Bledel és Vincent Kartheiser első gyermeküket várják.Család--Koszorúslánya váratlan szülése miatt szervezte át esküvőjét a menyasszonyhttp://www.life.hu/csalad/20151110-az-eskuvo-napjan-indult-be-a-koszoruslany-szulese-ezert-atszervezte-a-menyasszony-az-eskuvot.htmlMelissa White éppen barátnője, Bernadette Behan menyegzőjének napján került kórházba a vártnál hamarabb érkezett kisbabája miatt. A menyasszony azonban tett róla, hogy Melissa is része legyen az esküvőjének – ahogyan ő is osztozni akart barátnője nagy pillanatán. CsaládOrigo99 éves lett Michael Douglas édesapja - Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20151109-michael-douglas-edesapja-kirk-douglas-kilencvenkilenc-eves-lett-csaladi-foto.htmlKirk Douglas a hétvégén ünnepelte a születésnapját, melyen az egész család részt vett. Fia, az Oscar-díjas színész lőtt is egy szelfit a jeles alkalomból az édesapjával. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.