Berki Krisztián édesen ölelgeti kislányát - Tündéri családi fotó!

Forrás: Facebook/ Berki Krisztián -
fotó Berki Natasa Zselyke család összebújás cuki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető szinte sugárzik a boldogságtól, mióta kibékült párjával, Pamelával, és újra egy családként élik a mindennapjaikat. Krisztián újabb meghitt pillanatukat posztolta. 

Le sem tagadhatná, mennyire imádja kislányát az Édes élet sztárja. Szinte naponta kaphatunk apa-lánya pillanatokat ábrázoló képeket Krisztiántól, aki mérhetetlenül büszke a kis Zselykére. Most egy összebújós fotót posztolt, melyen éppen altatja a csöppséget. Hát nem aranyos?

Forrás: Instagram/berkikrisztian

Gyermektelenül, boldogan - Hírességek, akik lemondtak az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20151111-sztarok-akik-gyerek-nelkul-is-boldog-eletet-elnek.htmlBármennyire nehéz is ezt ma még a legtöbb embernek elfogadni, vannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények között. Ezen nők döntése mögött megannyi ok és érv húzódhat, - amelyeket egyébként az elképedt, kérdezősködő ismerősököknek újra meg újra el kell magyarázni - a választás azonban minden esetben a nők magánügye. CsaládAFPSegíts te is! - Korszakalkotó kutatás a családon belüli erőszakrólhttp://www.life.hu/csalad/20151111-nane-kerdoiv-a-csaladon-beluli-eroszakrol.htmlA NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület egy független kutatócsoporttal együttműködve kutatást készít a párkapcsolatok megszűnésekor fellépő, szülői felügyelettel és kapcsolattartással összefüggő problémák feltárására. Család--Íme, a legtökéletesebb kép Angelina Jolie-ról és Brad Pittről - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151111-angelina-jolierol-es-brad-pittrol-meg-sosem-keszult-ilyen-tokeletes-fotosorozat.htmlA házaspár az olasz Vanity Fair magazin címlapján pózol, és bátran kijelenthetjük, hogy ennél őszintébb képet még nem is láthattunk rólunk. CsaládOrigoÉdes kismajmokat etetett Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151110-edes-kismajmokat-etetett-berki-natasa-zselyke.htmlNati 2. születésnapja alkalmából állatkertbe látogatott a Berki család, ahol majmokat etethettek. Krisztián hamar a kisállatok kedvence lett… Család--Berki Krisztián olimpiai bajnokunk kislányával cukisokodotthttp://www.life.hu/csalad/20151107-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-haromszoros-vilagbajnok-hatszoros-europa-bajnok-tornasz-kislanyaval.html„Aki bújt, aki nem" – ezt a címet is adhatnánk a vicces képnek, ahol a lólengés specialista tornász újra gyermekké változott. Család--Kétségkívül Berkiék a legdögösebb magyar családhttp://www.life.hu/csalad/20151107-berki-krisztian-es-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarjai-olyan-dogosek-mintha-a-cimlaprol-leptek.htmlMintha egy magazin címlapjáról lépett volna ki Berki Krisztián és családja, elég menő ízlésük van, és remekül összeöltöztek.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.