Gwen Stefani még a szülőszobában volt, miközben a férje a dadával szexelt

Forrás: AFP/Angela Weiss -
válás megcsalás Gwen Stefani Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár 13 év házasság után válik. Miután augusztus elején bejelentették a hírt, egyre több részletre derül fény haldokló kapcsolatukról.

Most derült ki például az is, hogy Gwen Stefani még a kórházban feküdt a harmadik gyerek születése után, amikor férje meglógott mellőle, hogy a dadával, Mindy Mannal szexelhessen. Gavin Rossdale viszonya állítólag három éven keresztül tartott a huszonéves dadával, így a sztárpár szakítása mégsem lehetett annyira váratlan, mint ahogy azt először az énekesnő előadta.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Mindy egyébként nagyon beleélte magát abba, hogy Gwen Stefani utódja lehetne, így el is kezdte az énekesnőt utánozni mind öltözködésben, mind hajviseletben, ami azért egy kicsit beteges. A képeket itt tudod megnézni róla.

Beigazolódnak a pletykák? Ő lehet Gwen Stefani új pasija

Ahogy a Life.hu is megírta, Gwen Stefani és a The Voice másik zsűritagja, Blake Shelton kavarnak. A tehetségkutató műsor legújabb adásában egészen nyilvánvalóvá vált a dolog. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.