Kate Hudson Jó reggelt fenék formás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő dögös fotóval köszöntötte rajongóit, amivel biztos mindenkinek jól indult a reggele.

Nemrég szexi táncot lejtett követőinek, most pedig bikinibe bújtatott formás testével köszöntötte az internetezőket. Nem hiába tornázik ennyit a sztár, ugyanis elképesztően fest a fotón.

Forrás: Instagram/ Kate Hudson

Szívecskés fehérneműben villantott álomalakot Kate Hudson

A színésznő korábban egy romantikus fehérneműben mutatta meg elképesztő alakját. Kattints ide a képekért!
Jól sikerült Caitlyn Jenner mellműtétjehttp://www.life.hu/trend/20151112-jol-sikerult-caitlyn-jenner-mellmutetje.htmlAz egykori Bruce Jenner június elején jelentette be, hogy nemet vált. Azóta fél év telt el, ő pedig nőiesebb, mint valaha!Trend--Itt a legújabb ízléstelen trend, amivel eltüntetheted a hajlenövésthttp://www.life.hu/trend/20151112-csillamporral-a-hajlenoves-ellen-az-uj-izlestelen-trend.htmlTéged is zavar, hogy túl gyorsan lenő a hajfestésed? Ne parázz, csak szórd be vastagon csillámporral! Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket! TrendAFPHoppá! Mihalik Enikő beterpesztett – Fotó!http://www.life.hu/trend/20151111-mihalik-eniko-modell-dogos-dresszben-terpesztett.htmlA gyönyörű magyar modell szuperszexi képekkel örvendeztette meg rajongóit az Instagramon.TrendOrigoMiley Cyrus ezt is bevállalta: teljesen pucér lesz a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20151111-miley-cyrus-teljesen-pucer-lesz-a-v-magazin-cimlapjan.htmlAz énekesnőt a V magazin fotósa kapta le teljesen meztelenül a Miley botrányos szereléseiről és viselkedéséről elhíresült MTV VMA díjátadóján.Trend--Dekoltázsparti lett a Victoria’s Secret afterpartijából – Fotók!http://www.life.hu/trend/20151111-a-victorias-secret-bemutato-afterpartijan-dekoltazsban-buliztak-a-modell.htmlNemcsak a kifutón, hanem vörös (rózsaszín) szőnyegen is ámulatba ejtettek minket a Victoria’s Secret modelljei, akik komoly dekoltázspartit csaptak az év divatbemutatója után. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.