VV Aurelio elkényelmesedett - Jó pár kiló felszaladt rá!

Való Világ szerelem hízás VV Aurelio kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori győztese az elmúlt hónapokban tíz kilót hízott. A háttérben nem más, mint barátnője áll, aki túl finomakat főz neki. 

Az olasz macsó és fiatal kedvese már nyár óta alkotnak egy párt. A szerelmesek nem titkolják, hogy teljesen odavannak egymásért, így nem csoda, hogy az egykori villalakó kicsit jobban elengedte magát a kelleténél - írja a Bors.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

"Három hónapja vagyunk együtt, és elkényeztet. Otthon vagyok vele, jókat főz. Kár tagadni, tíz kiló feljött rám, de takargatom. Néha elmegyek edzeni, de nincs motivációm, mert amikor egyedülálló az ember, akkor akar mindenkinek tetszeni. Szerintem azt akarja, hogy az ajtón se férjek ki, hogy ne tetsszek senkinek. Működik a kapcsolatunk, már édesapámnak is bemutattam. Örül, hogy végre egy rendes lány van mellettem" - mesélte Aurelio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.