négyzetméterár Mechwart liget Budapest eladó lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 7 milliós irányáron árulják azt a Mechwart ligetnél található lakást, amely a leírás szerint mindössze 7 négyzetméterével várja, hogy birtokba vegye újabb tulajdonosa.

Nincs ellenedre, hogy a konyhában kell zuhanyoznod? Minden álmod, hogy az ágyból egyenesen a konyhába, netalántán a tus alá ess be? Akkor csak terád vár az a Mechwart ligetnél fellelhető apró kis lakás, amely a leírás szerint mindössze 7 négyzetméter, ennek ellenére minden benne van, amire egy embernek szüksége lehet - ráadásul minden csak egy karnyújtásra van tőle.

Pazar kilátás nyílik a kertre:

Forrás: jofogas.hu

Bár a képen nem látszik, de a zuhanyzó éppen a hálófülke alatt található:

Forrás: jofogas.hu

A fürdőből egyenesen a konyha felé vehetjük az irányt - idősporólásból ötös:

Forrás: jofogas.hu

Még egy pillantás a zuhanyfülkébe foglalt fürdőszobára:

Forrás: jofogas.hu

Pompa és fényűzés egy aprócska lakásban

Ahogy mondani szokás: nem a méret a lényeg! Bár a luxust sokan azonosítják a megalomániával, mégis világszerte vannak olyan aprócska, mégis fényűző vityillók, amelyeket bármely hatalmas hodályban lakó milliomos megirigyelhetne. Kattints ide a Life.hu cikkéért, és le fog esni az állad!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.