Jourdan Dunn harisnya Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell egy szokatlanul szexi fotót osztott meg rajongóival a minap. 

Azt eddig is tudtuk, hogy Jourdan Dunn teste tökéletes, de most már nyilvánvaló, hogy ő sokkal visszafogottabban mutatja meg bizonyos testrészeit, mint kolléganői. Míg Doutzen Kroes a minap premier plánbantette közszemlére csodás fenekét, addig Jourdan egy jóval visszafogottabb megoldást választott.

Forrás: Instagram/officialjdunn

Imádjuk az élénksárga szőrmét, de nem kerüli el a figyelmünket a harisnyakötő és a tökéletes idomok sem. Szexi, ugye?

5 találó idézet a női cipőkrőlhttp://www.life.hu/trend/20151114-5-talalo-idezet-a-noi-cipokrol.htmlNem Carrie Bradshaw az egyetlen nő, aki hihetetlen módon tudott rajongani a lábbelikért. Mi is legalább annyira imádjuk a női cipellőket, és a kelleténél jóval többször csábulunk el egy-egy csodadarab láttán. Íme 5 kedvenc idézetünk imádott ruhadarabunkról. TrendThinkstock5 káprázatos estélyi ruha a berlini Bambi díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20151112-kaprazatos-estelyi-ruhak-a-berlini-bambi-dijatadon.htmlA Bambi-díjátadó a legrangosabb médiaesemény Németországban, ahol idén is számtalan világsztár tette tiszteletét. Káprázatos estélyikben nem volt hiány - mutatjuk is 5 kedvencünket! Trend--Színorgia novemberben - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151113-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lawrence-christina-aguilera.htmlA héten a sztárok többsége mellőzte a feketét, és szebbnél szebb színekben pózolt a vörös szőnyegen. A fehér ugyanolyan népszerű, mint a nyári hónapokban, de különleges árnyalatok is akadtak bőven a heti palettán. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPSminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket! TrendAFPIlyen rövid ruhában még sosem láttad Som-Balogh Edinát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151113-som-balogh-edina-szexi-miniruhaban-villantotta-meg-hosszu-labait-foto.htmlA Barátok közt dögös színésznője ebben a fekete miniruhában tündökölt egy tegnap este megtartott divatbemutatón. Edina dögösebb, mint valaha! TrendOrigoIlyen mély dekoltázst még soha nem láttunk! Selena Gomez kipakolta a cickóit!http://www.life.hu/trend/20151111-selena-gomez-kirakta-a-cicijet-a-victorias-secret-divatbemutaton.htmlAz énekesnő nagyon odatette magát az év legnagyobb divateseményén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.