A hírek szerint már árulja egyik Beverly Hills-i otthonát a sztár, aki nemrég a nyilvánosság előtt is vállalta: ő az a HIV-pozitív sztár, akinek kilétét napok óta találgatják.

Pénzügyi problémái miatt adja el két ingatlanját Charlie Sheen – írja a Variety.

Charlie Sheen egyik villája a három közülForrás: Northfoto

A lap úgy tudja, az 50 éves sztár három Beverly Hills-i háza közül egy 615 négyzetméteres, 5 hálószobás, spanyol-stílusban berendezett villáját árulja 4,8 millió dollárért, illetve egy 837 négyzetméteres, 6 hálószobás házat, amelyet annak idején 6,9 millió dollárért vásárolt. A harmadik villáját megtartja.

Charlie Sheen, aki a napokban élő adásban vallotta be, hogy ő az a HIV-pozitív sztár, akiről az egész világ találgatott, a Today showban elmondta: nem áll túl jól anyagilag, miután közel 10 millió dollárt osztott szét zsarolói között az elmúlt pár évben. 

Egy 20 millió dolláros házban él, de csak az egyik kis szobát használja, ahová bezárkózik, és éli világát– mondta el nemrég egy ausztrál rádiócsatornának adott interjújában Sheen neve elhallgatását kérő személyi asszisztense, aki korábban dolgozott a sztárnak. A nő szerint ebben a szobában rendezte napokig tartó orgiáit a sztár. Hogy a három ingatlanja közül melyikről beszélt, az nem derült ki.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen
A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.