Joss Stone meztelen és sír

Forrás: PETA -
Hermés kampány fotózás bőrtáska krokodil meztelen vadállat PETA egzotikus állatok könny Joss Stone sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő az állatvédelem kedvéért dobta le a textilt és pózolt könnyekkel az arcán egy rendhagyó fotózás erejéig.

Hagyjuk a vadállatokat a gardróbon kívül – ezt a mottót választotta a PETA ahhoz a kampányához, amelynek keretei között Joss Stone-t is levetkőztette. Az énekesnő krokodilbőrre hajazó testfestéssel, könnyekkel az arcán igyekszik hatni a nagyérdeműre a következő szöveggel mellette:

Forrás: PETA

A PETA nemrég vizsgálatot indított a Hermés ellen azzal a váddal, hogy a világhírű divatház kegyetlen módon szerzi be termékeihez a valódi állatbőrt - erről a borzasztó technikáról bővebben itt olvashatsz. A nagyjából 300 ezer angol fontba (133 millió forintba) kerülő darabokat olyan celebnők viselik előszerettel, mint Victoria Beckham és Petra Ecclestone. Jane Birkin azóta elfordult a márkától, aminek anno a nevét is odaadta - kattints ide és olvasd el, mi akasztotta ki a színésznő-énekesnőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.