Kötött körmök - Ez lesz az idei tél legnagyobb manikűrtrendje

fashion week manikűr pulóver körömlakk kötött ruha szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a különleges 3D-s géllakk technikának, a kötött manikűr legalább olyan különlegesen fest, mint ahogyan hangzik.

Itt a tél, ezzel együtt pedig beköszöntött a kötött pulóverek időszaka is. Mostantól azonban nem csupán a ruháidon köszönhet vissza kedvenc kötésmintád, hanem a körmeiden is.

Forrás: Instagram

A pulóver-manikűr talán a leghordhatóbb szépségtrend az elmúlt időszak körömőrületei közül: korábban már itt írtunk a buborékmanikűrről, itt pedig a különleges akváriumkörmökről olvashatsz bővebben. Az üvegkörömről hallottál már? Kattints ide a cikkért!

Virágba borult krampuszok és hatalmas szárnyú halálmadarak – Ez lesz a divat Kínában!http://www.life.hu/trend/20151116-viragba-borult-krampuszok-es-hatalmas-szarnyu-halalmadarak-a-kinai-divatheten.htmlA China Fashion Week képeit bogarászva néhány elképesztően különc kreációba botlottunk, amiktől még a szavunk is elakadt. Trend--Bordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!http://www.life.hu/trend/20150928-divat-es-trend-koromlakkok-oszre.htmlA rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!TrendThinkstockA jófajta gabona csodákat tesz a testtel - ne hagyd ki az étrendedből!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-gabonafogyasztas-mit-es-mennyit-erdemes-enni.htmlA gabonafogyasztás mennyiségéről megoszlanak a vélemények, az azonban biztos, hogy a megfelelően kiválasztott gabona nélkülözhetetlen eleme a mindennapi táplálkozásunknak. No de mit és mennyit fogyasszunk belőle? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--Sminkelj a körömlakkodhoz, és imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkje-sminkelj-a-koromlakkodhoz.htmlRajongsz az álomszép tavaszi sminkekért, és legalább annyira a körömlakkokért is? Hozd összhangba a külsődet, és sminkelj a lakkodhoz - Larion Oscar sminkmester el is árulja, mire figyelj oda!TrendThinkstockÜnnepi manikűr a hosszú hétvégére - percek alatt elkészül!http://www.life.hu/trend/20150817-manikur-es-koromlakkozas-unnepi-kormok-a-hosszu-hetvegere.htmlHa unod a klasszikus nyári színeket, és szívesen készítenél egy különleges manikűrt, akkor a következő lakkozást imádni fogod! Trend--Dögös és mutatós: készíts párducmanikűrt októberre!http://www.life.hu/trend/20151008-divat-es-trend-parduc-manikur-oktoberre.htmlNéha nem árt valamivel feldobni az unalmas őszi délutánokat! A körömlakkozás mindig jó ötlet, de ezúttal dobd fel valamivel a klasszikus manikűrödet! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.