Liptai Claudiában ma is elevenen élnek a gyermekkor fájó emlékei

támogatás kampány Liptai Claudia gyermekkor trauma segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek, aki soha nem titkolta, milyen mély nyomokat hagytak benne a kiskorában megélt traumák, mindig elszorul a szíve, amikor nehéz sorsú gyermeket lát.

Liptai Claudia szívén viseli a nehéz sorsú gyermekek életét, hiszen ahogy ő fogalmaz: „Én is lehettem volna az a hátrányos helyzetű gyerek, aki rossz sorban élt. Nekem azonban szerencsém volt.”

Forrás: Triumph

A színésznő egy hazai kampányhoz is csatlakozott, hogy segítséget nyújtson ezeknek a gyerekeknek: „A legfontosabb a mentális segítség. Ez életben tud tartani embereket, reményt tud adni arra, hogy lehet másként, mint ahogyan van. De a gyermekeknek élelemre is szükségük van, hiszen attól függ a fizikai kondíciójuk” – magyarázta a hot! magazinnak Claudia, aki annak idején ágybérletbe született, és sokszor saját zsebpénzéből kellett adnia édesanyjának, hogy kenyér kerüljön az asztalra.

Liptai Claudia összeköltözött szerelmével

Már hónapok óta nagy a szerelem Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám cukrász között. Úgy tudni, a férfi már oda is költözött a csinos műsorvezetőnőhöz. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Tatár Csilla: „Férjhez mentem!”http://www.life.hu/csalad/20151119-tatar-csilla-musorvezeto-ferjhez-ment.htmlA 32 éves műsorvezető kimondta a boldogító igent gyermeke apjának, Balázsnak. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huCharlie Sheen édesapja büszke a fiára a bátorságáérthttp://www.life.hu/csalad/20151119-charlie-sheen-edesapja-martin-sheen-buszke-fiara-a-batorsagaert.htmlElőször szólalt meg Martin Sheen fia nagy bejelentése után, amelyben a színész felvállalta: ő a HIV-pozitív hollywoodi sztár. Család--Lindsay Lohan élete legnehezebb időszakát éli: apja életéért imádkozikhttp://www.life.hu/csalad/20151119-lindsay-lohan-apja-szivinfarktust-kapott-a-szineszno-az-eleteert-imadkozik.htmlAnnak ellenére, hogy már számtalan elvonón és bírósági tárgyaláson van túl, Lindsay Lohan mégis most éli élete legnehezebb időszakát. Édesapját ugyanis szívinfarktussal szállították kórházba. Család--Bevállalja az apasági vizsgálatot Harry herceg, akinek Diana exszeretője lehet az igazi apjahttp://www.life.hu/csalad/20151118-harry-herceg-apasagi-vizsgalatra-keszul-hogy-kideruljon-karoly-herceg-vagy-james-hewitt-az-apja.htmlÉvek óta nem ül a pletyka, miszerint Harry-nek nem Károly herceg a vérszerint apja, hanem Diana egykori szeretője, James Hewitt. Család--Ma van Mickey Egér szülinapja – süss neki sütit!http://www.life.hu/csalad/20151118-mickey-eger-rajzfilmfigura-szuletesnapjat-unneplejuk-suss-ez-alkalombol-egy-muffint.htmlBohókás sütirecepttel kedveskedünk nektek, amit virtuálisan Mickey-nek is felajánlhatsz, hiszen november 18-án ünnepli a 87. születésnapját. CsaládOrigoKamu volt a testvérek találkozása Lilu családegyesítő műsorában?http://www.life.hu/csalad/20151119-lilu-keresem-a-csaladom-musoraban-kamu-volt-a-testverek-egymasra-talalasa.htmlA Keresem a családom első adásában szereplő két testvér nem a kamerák előtt lelt egymásra, valójában évek óta tartják a kapcsolatot. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.