Dundika: "Ezt a terhességet sem viselem túl jól"

Forrás: Instagram/ Majka -
Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második terhességét sem viseli túl jól Dundika, aki a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak mesélt a megpróbáltatásairól. 

Előző terhességéhez képest sokkal hosszabb ideig kellett rosszullétekkel küzdenie Majka gyönyörű feleségének, Dundikának, aki második gyermekét várja. Azt már tudni lehet, hogy a pici jövevény kisfiú lesz, a nevét azonban még nem választották ki szülei. Bővebben a videóban:

Lindsay Lohan élete legnehezebb időszakát éli: apja életéért imádkozikhttp://www.life.hu/csalad/20151119-lindsay-lohan-apja-szivinfarktust-kapott-a-szineszno-az-eleteert-imadkozik.htmlAnnak ellenére, hogy már számtalan elvonón és bírósági tárgyaláson van túl, Lindsay Lohan mégis most éli élete legnehezebb időszakát. Édesapját ugyanis szívinfarktussal szállították kórházba. Család--Elképesztő! Suri Cruise egyre jobban hasonlít Katie Holmesrahttp://www.life.hu/csalad/20151116-suri-criuse-egyre-jobban-hasonlit-anyjara-katie-holmes-ra.htmlAhogy nő, egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára Suri Cruise. Család--George Clooney-ék örökbe fogadtak - Új taggal bővült a családhttp://www.life.hu/csalad/20151029-george-clooney-es-amal-clooney-egy-kutyat-fogadtak-orokbe.htmlHónapok óta arról szólnak a találgatások, vajon mikor esik teherbe Amal Clooney. Most úgy tűnik, új taggal bővül a családjuk: a várva várt baba helyett azonban egy kutyus érkezett Clooney-ékhoz. Család--Détár Enikő: "Gigi megfizette a tanulópénzt"http://www.life.hu/csalad/20151030-detar-eniko-lanya-rekasi-eszter-kieseserol-beszelt.htmlA gyönyörű színésznő elárulta, Rékasi Károllyal nem akartak beleavatkozni lányuk döntésébe, aki nemrég a Hungary's Got Talentben próbálta ki magát. Szerinte a kudarc, amit most Gigi átélt, egyszer a hasznára válik majd. Család--Már nem hallgatnak a családon belüli erőszak áldozatai - Egyre több a feljelentéshttp://www.life.hu/csalad/20151026-egyre-tobb-a-feljelentes-a-csaladon-beluli-eroszak-miatt.htmlÉrzékelhetően több áldozat fordul a hatóságokhoz azóta, hogy a családon belüli erőszak önálló tényállássá vált - nyilatkozta a Magyar Hírlapban Galajda Ágnes, a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, a Bírónők Egyesületének elnöke. CsaládThinkstockDrámai! Cameron Diaznak nem lehet gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20151024-cameron-diaznak-es-ferjenek-benji-maddennek-nem-lehet-gyereke.htmlHiába próbálkoznak férjével már jó ideje, most úgy tűnik, nem érkezhet meg a várva-várt baba Cameron Diazéknál. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.